Laatste kaarten voor De Dijk in Zwolle

Zwolle – Donderdag 17 september treedt in Hedon de populaire Nederpopband De Dijk op. De beschikbare kaarten zijn bijna uitverkocht. Online zijn nog 6 kaarten te koop, Plato heeft nog 19 tickets en VVV Zwolle nog maar 6. Wees er snel bij.

Al jaren staat De Dijk eenzaam aan de top en nog steeds spelen ze elke zaal waar ze spelen met gemak ondersteboven. Het is moeilijk te geloven dat er nog nooit een single van de Dijk op nummer één heeft gestaan in de hitlijsten, terwijl nummers als Bloedend Hart, Binnen zonder kloppen, Mag het Licht uit, Ik kan het niet alleen en Dansen op de vulkaan door iedereen kunnen worden meegezongen. Begin dit jaar kregen de mannen eindelijk de Popprijs uitgereikt tijdens het Noorderslag festival in Groningen, vanwege hun bijdrage aan de Nederlandse popmuziek. Ook in Hedon heeft De Dijk zich vele malen bewezen als één van de beste bands uit Nederland, met keer op keer een dampende uitverkochte zaal tot gevolg.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Pff eerst inloggen, toen waren er nog 6…misschien is er wel nixxx meer. Bovendien eerst lunchwandelen. Mits zeker is dat eindredacteur Gert van D. zich weer meldt; dan is er vast wel weer wat bijzonders te beleven 😉


    ⚠️ Meld

Reageer