Start to Run voor beginnende lopers

Zwolle – Start to Run is dé clinic voor beginnende lopers vanaf zestien jaar onder begeleiding van gekwalificeerde trainers van av PEC 1910 met medewerking van Sports.Center. De trainingen vinden plaats vanaf zaterdag 12 september tot en met zaterdag 17 oktober tussen 09:30 en 11:00 uur op en rond atletiekbaan Wim Peters aan de Urksteeg 1 in Zwolle.

In een mix van theorie en praktijk sturen wij je in de goede richting voor de loopcarrière die jij wilt. De vijf trainingen beginnen ieder met een theoretische inleiding op een belangrijk aspect van de loopsport. Aan bod komen onder andere loopschoenen en -kleding, trainingsopbouw,  blessurepreventie en -behandeling en de verschillende trainingsmogelijkheden bij av PEC 1910. In het praktijkgedeelte volg je het trainingsprogramma dat past bij jouw conditie. Iedere training bevat een warming up, loopscholing en coördinatie, een kernprogramma en een cooling down. Daarmee ben je op zaterdag 17 oktober in staat minimaal een afstand van drie kilometer aan één stuk hard te lopen. Als bewijs van jouw prestatie ontvang je na afloop een officieel certificaat van deelname en een functioneel loopshirt.

Start to Run bij av PEC 1910 en Sports.Center biedt volop voordeel voor alle deelnemers. Je traint zes zaterdagen onder deskundige begeleiding van trainers van av PEC 1910 op en rond atletiekbaan Wim Peters. Of je nu absoluut beginnende loper of gevorderd sporter bent; je traint altijd op een niveau dat past bij jouw conditie.  Vooraf en na afloop van de trainingen op zaterdag kun je op atletiekbaan Wim Peters gebruik maken van de kantine, kleedruimten en douches. Daarnaast zijn op woensdagavond verzorgers en een fysiotherapeut aanwezig voor advies en behandeling bij eventuele blessures. Na afloop van de zes trainingen mag je gedurende vier weken gratis trainen bij av PEC 1910. Ontdek de dynamiek en gezelligheid van het lopen bij een vereniging!Sports.Center biedt jouw als deelnemer een gratis voetscan en loopanalyse aan. Schaf je daarna voor 12 september een paar loopschoenen aan dan ontvang je bovendien maar liefst €20.- korting op het inschrijfgeld voor Start to Run. Op die manier kost deelname slechts €10.-. Ben je bovendien verzekerd bij Univé,  VGZ, Trias, of IZA? Dan train je die zes weken zelfs helemaal gratis! Kortom, stap samen met andere ‘medebeginners’ over de drempel heen en kies voor een sportief begin van je weekend! Meld je snel aan via http://www.starttorun.nl/. Kies daarbij als trainingslocatie voor Zwolle >2 km > Atletiekbaan Zwolle (Sport Center Zwolle).  Wil je meer informatie? Bel je met René Wissink van Sports.Center op telefoonnummer (038) 4210517 of loop even binnen bij de winkel aan de Jufferenwal 2. Via starttorun@avpec1910.nl kun je jouw vragen ook stellen aan Joost Mulder van av PEC 1910.

 
Artikel delen:

Reageer