Slagerij van Kampen hoofdact bij opening stadion

Zwolle – Slagerij van Kampen wordt de hoofdact van de Live Show bij de opening van het nieuwe Stadioncomplex aan het Stadionplein. De vooral uit vrouwen bestaande Nederlandse slagwerkformatie zorgt overal en altijd voor een goede sfeer en veel spektakel. De presentatie zal in handen zijn van de Zwolse presentatrice en model Anoushka Wink en Jaco Kirchjünger.

Omdat de intentie van de dag het teruggeven van het stadion aan de bevolking van Zwolle is, begint het evenement om 11 uur ‘s ochtens tot 11 uur ‘s avonds. De Zwolse ATB tocht is onderdeel van de opening van het Stadioncomplex in Zwolle. Te midden van een spectaculair buitenprogramma zijn de start en de finish op het Stadionplein. Gaande met het dagprogramma is de New Business Fair in het leven geroepen om een innovatief zakelijk platform te creëren rondom het Stadioncomplex. Voor de Live Show zijn de publiekskaarten gratis verkrijgbaar. De inloop voor de liveshow  vindt om acht uur plaats waarna om negen uur het spectakel van start gaat. Eerder maakte de organisatie al bekend dat Jan Vayne een deel van de opening zal verzorgen in samenwerking met Imad-jay, wiens act wordt versterkt door acrogym Zwolle en de Diff Dancemasters. Tevens zullen Lisa en Rachel één van de mainacts van de avond zijn op het spectaculaire decor. De dames, die hun bekendheid genereerden dankzij het programma X-Factor, zullen een spectaculair optreden verzorgen.

Buitenprogramma (11tot11):
Als leidraad voor de opening van het Stadioncomplex zijn er veel maar dan ook heel veel activiteiten buiten op het Stadionplein.
– Levend tafelvoetbal
– Achmea
– Equipe
– Bugxter rijden
– Maaike (popstars)
– DJ Bee (Jetix)
En nog veel meer!

Informatie over de registratie en de VIP arrangementen is te vinden op www.stadioncomplexzwolle.nl
Artikel delen:
Reacties 20
 1. @Henk,
  Als je de afgelopen jaren wel eens op Zwolle.org hebt gekeken dan weet je dat er wel degelijk sprake was van een openingswedstrijd…..en toen werd het heel stil.
  Elke club doet dat bij de opening van een nieuw stadion dus waarom hier niet?
  Belofte maakt schuld, hoe vervelend jij het ook vindt Henk!

  p.s. voor het eerst in JAREN geen seizoenskaart gekocht want ik zie achteruitgang ipv progressie.:'(


  ⚠️ Meld

 2. Die website staat nu niet bekend om haar onafhankelijke berichtgeving. Als een organisatie of een manager of directeur dat nou geroepen heeft, dan heb je een punt. Zoals gezegd moet FCZ de dag ervoor spelen. Ook andere grote clubteams hebben wel wat anders te doen.
  Kom je wel bij de opening. Is toch een leuk programma.


  ⚠️ Meld

 3. Er is weldegelijk een openingswedstrijd tegen een gerenommeerde en aansprekende tegenstander beloofd door de toenmalige organisatie/directie/management van FC Zwolle.
  Maar ja, zoals helaas vaker is gebleken bezondigden zij zich voortdurend aan valse beloftes en aantoonbare leugens.

  Maar dat kun je de huidige roergangers van FC Zwolle niet kwalijk nemen.


  ⚠️ Meld

 4. Mooie meid, vast familie van die ik bedoel; dan is ze niet een zomaar aan en langkom-Zwollenaar. Geweldige reportage ook achter die link van de presentatrice…..Hans van E. z?ker weer.


  ⚠️ Meld

 5. Even voor de duidelijkheid het stadion wordt geopend en niet fc Zwolle dat gaat nog gebeuren waarschijnlijk volgend jaar zomer nu word het hele complex geopend om aan de stad Zwolle te laten zien wat er nog meer mogelijk is in het Zwolle stadion.
  En het klopt dat fc Zwolle de dag er voor moet voetballen uit naar Volendam dus als je een leuke pot wil zien dan ga je toch mee naar volendam


  ⚠️ Meld

 6. @Henk,
  Volendam uit is echt een hele laffe en zwakke smoes, dan hadden ze die openingswedstrijd ook twee weken eerder kunnen spelen.
  Maar ja, klantenbinding is nooit de sterkste kant van de club geweest.


  ⚠️ Meld

 7. Dick, die Anouschka is een Zwolse en een hele mooie ,leuke en intelligente,ze is niet voor niets opgegroeid in Westenholte,heeft veel modellenwerk gedaan en was in haar jeugd een goede actriese en dat zal ze nog wel niet verleerd zijn.Toneelvereniging De Voorst staat bekend als een goed opleidings instituut


  ⚠️ Meld

 8. Heeft Roelof haar zeker opgeleid. Dan is degene die ik ken vast haar zus. Westenholte is zeker een leerschool van veel veelzijdig talent.


  ⚠️ Meld

 9. @ Wichert, ze heeft ook alleen in Milaan gezeten. Hoorde net over de telefoon dat Robby C. uit Westenholte daar ook net uit terug is gekomen; zal hij ook wel model worden. Altijd al een laatbloeier geweest.


  ⚠️ Meld

Reageer