Zwollenaren aangehouden voor bedreiging

Zwolle – Op donderdagavond 13 augustus werd op de Debussystraat een 58-jarige Zwollenaar aangehouden voor bedreiging. De man wordt er van verdacht een plaatsgenoot (personalia onbekend) te hebben bedreigd met een mes. De mannen hadden al enige tijd een conflict. Dit escaleerde donderdagavond. De man werd ingesloten op het bureau. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht.

Een 38-jarige Zwollenaar werd dezelfde avond aangehouden op de Regelandisstraat. De man leefde al enige tijd in onmin met een 29-jarige buurman. Donderdagavond troffen beide mannen elkaar en kregen ze opnieuw woorden met elkaar. Hierbij bedreigde de 38-jarige man zijn buurman met de dood. De man werd ingesloten op het bureau. Daar werd proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Een 23-jarige inwoner van Zwolle werd op vrijdagochtend 14 augustus aangehouden in een horecagelegenheid aan de Jufferenwal. De man verkeerde onder invloed van alcohol en schold het personeel van de gelegenheid uit. Ook bedreigde hij het personeel omdat hij van mening was dat hij de zaak te hardhandig was uitgezet. Toen medewerkers van de politie hem wilden aanhouden, schold hij ook deze uit. De man werd ingesloten op het bureau.

Artikel delen:

Reageer