Hedon Zwolle presenteert gevarieerd programma

Zwolle – Poppodium Hedon in Zwolle heeft haar vakantieperiode goed benut en is gekomen tot een uitgebreid najaarsprogramma dat zich kenmerkt door grote namen als Moke, Michael Schenker, Riverside en Living Colour, aanstormende acts als Drive Like Maria en bijzondere shows zoals bijvoorbeeld de reünie van Gotcha! en het Trippin the Sixties optreden van Barry McGuire en John York.

Wie de agenda van Hedon doorspeurt zal zien dat ook nu gekozen is voor een brede programmering met voor elk wat wils, waarbij kwaliteit als belangrijkste speerpunt wordt gehanteerd. Naast optredens gebeurt er veel meer in en rondom Hedon. Denk hierbij aan een sterke danceprogrammering, speciale jongeren avonden onder de noemer Check This, samenwerkingen op festivals en het muzikale eetcafé The Melting Pot. Een gevarieerd programma Hedon probeert een programma neer te zetten waar voor elke muziekliefhebber iets tussen zit. Zo is er kwaliteitspop van o.a. De Dijk, Johan, Wouter Hamel, Moke, Nits, New Cool Collective en The Levellers, ook staan er meerdere interessante optredens op het programma van aanstormende talentvolle acts zoals Bonaparte, Pete & The Pirates, Jasper Erkens en Drive Like Maria. Daarnaast kunnen liefhebbers van het betere gitaarwerk dit najaar hun hart ophalen met bijvoorbeeld Heideroosjes, Michael Schenker Group, Cannibal Corpse, Riverside, Pavlov’s Dog of Michael Lee Firkins. Bijzondere avonden worden verwacht bij de reünie van zowel funkband Gotcha! als de zogenaamde Dutch hiphop Legends, het Winnersfestival met Cuban Heels en Slaid Cleaves, het Trippin’ The Sixties optreden van Barry Mcguire & John York (bekend van The Byrds en sixties hit Eve of Destruction), de Celtische rock van Iona, een spectaculair optreden van niemand minder dan Living Colour  en de speciale kerstshow van Mostly Autumn.

DanceHet dance seizoen begint 5 september met een techno avond onder de noemer Mantis met o.a. een twee uur durende set van Marco Remus. Andere terugkerende concepten dit seizoen zijn Stamppasta, Deep, Zwols Techno Feestje en Blizzurd. DJ Hans Stroeve zal geregeld zijn dansklassiekers komen draaien tijdens het succesvolle Zaterdagnachtkoorts, waarvan de eerstvolgende plaats vindt op 3 oktober.

Check This!Ook gaat Hedon verder met het aanbieden van goedkope concerten om jongeren de kans te bieden grote namen voor weinig geld te kunnen bewonderen. In november staan twee van deze Check This avonden op het programma, namelijk Stereo en Destine op 6 november en de Zwolse combinatie Miss Montreal en Bertolf op 20 november. Entreeprijs per avond is slechts € 5,00.
FestivalsHedon is dit jaar aanwezig op het Thorbeckegrachtfestival op 12 september, waar samen met theater De Spiegel de Kunst & Cultuurrally is opgezet. Op het gedeelde podium vinden optredens plaats van o.a. Bettie Serveert, The Horse Company en Speelman en Speelman. Een week later organiseert Hedon samen met Studentertainment rondreizend en gratis toegankelijk festival De Popronde op 19 september. Tijdens de Popronde vinden vele optredens van aanstormende talenten plaats in diverse locaties in de binnenstad en in Hedon zelf.
The Melting Pot

Het wekelijkse muzikale eetcafé The Melting Pot gaat 9 september weer van start met een openingsmenu en speciaalbierfestijn. Iedere woensdag kan je in Hedon terecht voor een heerlijke daghap. Dit drie gangen menu wordt geserveerd in een kenmerkende sfeer mede dankzij de aanwezige Deejay die zorgt voor de bijpassende plaatjes. Het menu kost slechts € 10,00.

E-Tickets

De online verkoop van kaarten is inmiddels volledig overgegaan op E-Tickets. Kortweg houdt dit in dat bezoekers online hun kaarten kopen, deze uitprinten en laten scannen bij de ingang op de avond van het concert. Hierdoor hoef je niet meer in de rij te staan bij de kassa van Hedon. Als je toch liever een kaartje in de voorverkoop wilt kopen en contant af wilt rekenen kan je terecht bij de Plato en VVV in Zwolle.

Meer informatieIn de loopt van tijd zullen meer en meer producties worden toegevoegd aan de agenda van Hedon. Het meest up-to-date overzicht en alle andere informatie is terug te vinden op www.hedon-zwolle.nl.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. ongelooflijk dat living colour en michael schenker zo zijn afgegleden. die speelden jaren geleden nog complete sportpaleizen plat.


    ⚠️ Meld

  2. Eindelijk weer een goede programmering, dat mag ook wel eens gezegd. Jarenlang was ik zeker 1 keer in de maand in Hedon. Volgens mij ben ik nu al dik een jaar niet meer geweest. Maar met dit programma kan ik weer vooruit!


    ⚠️ Meld

Reageer