Burgemeester opent kermis in Zwolle

Zwolle – Burgemeester H.J. Meijer heeft vrijdagmiddag om 12.00 uur op de Grote Markt de jaarlijkse Zomerkermis in Zwolle geopend. Hij deed dat door een stekker in een megastopcontact te klikken waardoor de gehele kermis stroom kreeg.

Kermis Zwolle

Tot en met 23 augustus kunt u weer genieten van de Zwolse Zomerkermis in de binnenstad van Zwolle. Het kermisprojectteam, met vertegenwoordigers van ondernemers, inwoners, kermisexploitanten, politie en gemeente, heeft haar best gedaan om een gevarieerde kermis op te zetten met voor ieder wat wils. Nieuw dit jaar is een kermistrein, genaamd “Zwolse Kermisexpress”. Een unieke attractie voor jong en oud. De Zwolse kermisexpress start en eindigt bij het parkeerterrein Noordereiland, u kunt desgewenst bij verschillende haltes onderweg op-en afstappen. De Zwolse Kermisexpress rijdt gedurende de kermis tussen 13.00 en 19.00 uur, een speciaal parcours door de binnenstad en over het kermisterrein en kost € 1,- per persoon.

14-08-2009_opening_zomerkermis_5.jpg

Opening Zomerkermis
Burgemeester Meijer stopt de stekker in het stopcontact…

Kermisexpress Zwolle 

Via Lees verder meer foto’s…

img_6296.jpg

img_6325.jpg

img_6344.jpg

img_6413.jpg

img_6433.jpg

img_6435.jpg

img_6449.jpg

14-08-2009_opening_zomerkermis_1.jpg

14-08-2009_opening_zomerkermis_2.jpg

14-08-2009_opening_zomerkermis_6.jpg

Artikel delen:
Reacties 18
 1. H.J heeft al zo vaak de stekker ergens uitgetrokken,nu steekt hij hem hem ergens in en nou is het weer niet goed,laten we blij zijn dat hij weet wat een stopkontakt is,wie weet dat nog tegenwoordig met al die afstandsbedieningen


  ⚠️ Meld

 2. Deze kermis draait vast op groene stroom. dit gezien het materiaal waarvan de stekkerpoten is gemaakt. Hout…

  Die zou ik als stekkertimmerman dan toch nog even zilver hebben geschilderd 😀


  ⚠️ Meld

 3. het beest
  Het beest slaat echt nergen op, je loopt in een donker beest en je ziet echt helemaal niks, ergens in het midden staan twee medewerkers die je bang maken. Je bent er binnen 5 minuten uit en je hebt dus niks gezien Geld verspilling dus.
  Ben er op de tilburgse kermis ingetrap met zijn vieren (16 euro).


  ⚠️ Meld

 4. @ Vincent
  Bedankt, ik vroeg me al af wat er zich daar afspeelde. Ik had hem vrijdagmiddag opgeblazen zien staan en vanmorgen lag hij helemaal plat. Ik had dus al een vermoeden dat hij van binnen helemaal leeg was.


  ⚠️ Meld

Reageer