Negende editie Stadshagenfestival

Zwolle – Voor de 9e keer werd in de wijk Stadshagen het Stadshagenfestival gevierd. Ook deze keer had de organisatie alle registers open getrokken. In samenwerking met de wijkvereniging, de winkeliersvereniging en diverse sponsoren werd er weer een afwisselend programma voor jong en oud in elkaar gezet. 

15-08-2009_stadshagen_festival_04.jpg

Bij het festivalterrein aan de Wade vond een braderie plaats en was er met name voor kinderen van alles te beleven. Een attractie was een klimtoren van maar liefst 8 meter hoog waarvan je via een glijbaan naar beneden kon gaan. Verder was er een rodelbaan, een springkussen in de vorm van een krokodil en nog veel meer. Het Cultuurhuis Stadshagen hield op deze dag haar jaarlijkse open dag. Sportievelingen konden helemaal los gaan tijdens een spinningmarathon.

15-08-2009_stadshagen_festival_01.jpg

15-08-2009_stadshagen_festival_10.jpg

15-08-2009_stadshagen_festival_02.jpg

‘s Avonds was er voor de jeugd een kinderdisco. In de avond trad Coolserved op, een jonge, frisse band met bandleden uit de eigen wijk! Henri van Velzen en Harm Wolters verzorgden de lokale muzikale noten met hun Nederlandstalige liederen. Als uitsmijter verzorgde Barricade een daverende slotact waarbij je niet stil kon blijven staan.

15-08-2009_stadshagen_festival_06.jpg

15-08-2009_stadshagen_festival_03.jpg

15-08-2009_stadshagen_festival_05.jpg

15-08-2009_stadshagen_festival_08.jpg

Artikel delen:
Reacties 4
 1. lekker pilsje ????? :'(:'(:'(

  denk dat er veel koppijn hebben nu !!!

  wat een waterbier kon je wel merken ook ze dronken het als water
  maar nu hebben ze een kater.

  nee ben zelf wel effe bier gaan halen;) thuis
  geen rij voor een bonnetje
  geen rij voor eindelijk je (water)biertje
  h6 dacht ik sta voor l;)l ;D;D;D


  ⚠️ Meld

 2. Klopt, mijn vriendin en ik hadden vanochtend ook flinke hoofdpijn (net als bij Oranjeboom)…maar ja, we vonden het weer een geslaagd feestje!


  ⚠️ Meld

 3. Bier is al een jaar of 5 hetzelfde. Geen Grolsch weliswaar maar toch goed te drinken, Keizerskroon geloof ik. De eigenaar nu van “Samen” (Remco V.) kwam via ons WVF-3mteam- forum binnen. Hij had eerder wat op het Lubeckplein. Dit beviel hem zo goed dat ie nog wel een tijdje blijft. Als je teveel drinkt krijg je vaak vanzelf koppijn. En je eigen drinken meenemen naar een festival waar hetzelfde drinken is, is wel heel erg Nederlands, kijk maar eens naar Nederlanders op vakantie. Die zeggen dan ook nooit dat ze dat uit bezuiningingsoverwegingen doen. We zijn daarna nog met een stel aan de koelkastposten gegaan bij ons thuis. Vond het weer verschrikkelijk gezellig, net als het gezelschap waarmee we waren. Geen één uitgezonderd, geen wanklank gehoord ook.

  Er was zaterdagnacht wel een steekpartij in Stadshagen, hoorde er eea van. Is er al meer bekend?


  ⚠️ Meld

Reageer