Beroving 91-jarige man in Opsporing Verzocht

Zwolle – Op dinsdagavond 18 augustus zal het TV programma Avro’s Opsporing Verzocht aandacht besteden aan de beroving van een 91-jarige Zwollenaar. De bejaarde man werd op donderdag 23 juli rond 16.15 uur beroofd in een steegje aan de Van der Laenstraat.

De man had kort ervoor geld opgenomen bij de ABN Bank op het Stationsplein. Vermoedelijk hebben de twee (jonge) mannen die de man beroofden, hun slachtoffer al vanaf de bank gevolgd. Mogelijk hebben ze de man al in de bank geobserveerd, ze wisten namelijk precies waar de man het geld had opgeborgen. In de uitzending wordt een reconstructie en bewakingsbeelden van de bank getoond. De politie hoopt hiermee in contact te komen met eventuele getuigen. De daders droegen tijdens de beroving vrij dikke (winterse) kleding, terwijl het die dag toch vrij warm was. Mogelijk dat dit mensen is opgevallen. De uitzending start om 21.25 uur op Nederland 3 en wordt op woensdag 19 augustus om 10.05 uur herhaald op Nederland 2.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Sommige mensen hebben het koud in NL, die moeten gewoon een winterjas aan bij 20 graden celcius…
  De dadergroep ‘Eskimo’s ‘ sluit ik alvast uit..


  ⚠️ Meld

 2. Eskimo’s? ik denk niet dat we opnieuw de discussie aan hoeven te gaan wat betreft huidskleur en etnische afkomst. laten we rustig blijven en het programma van vanavond afwachten.


  ⚠️ Meld

 3. De betrokkenen bij de trieste steekpartij met een zwaargewonde afgelopen weekend, waren helaas van ons ras. Dus als je rassen wilt turven verdieping. Zet ons er maar 2 aan. Vreemd dat er daarover niets te lezen valt hier. Swollenaer en Sensator hadden het wel. Begrijp nog steeds niet wat in de media (ook op tv) verschijnt en wat word achtergehouden. Maar toedrachten bij zo iets gaan natuurlijk als een lopend vuurtje. Afgelopen weekend (toevallig?) ook 2 steekpartijen op teletekst.


  ⚠️ Meld

Reageer