Zwols autoverhuurbedrijf genomineerd voor prijs

Zwolle – AutoRent het Reestdal uit Zwolle en Meppel is genomineerd voor de titel ‘Autoverhuurder van het jaar’. De verkiezing, op initiatief van BOVAG Verhuurbedrijven, wordt dit jaar voor de eerste keer gehouden. Doelstelling van deze actie is om het hoge kwaliteitsniveau van de bij BOVAG aangesloten verhuurbedrijven onder de aandacht te brengen van de consument.

Tien bedrijven staken er met kop en schouders bovenuit en mogen zich opmaken voor de strijd om ‘Autovehuurder van het Jaar’. AutoRent het Reestdal is een van de genomineerden die gekozen zijn uit maar liefst 660 BOVAG deelnemende leden aan de verkiezing. Marwin Venema, mede-eigenaar van AutoRent het Reestdal, is bijzonder trots op de nominatie. `We zijn te nuchter voor champagne, maar we hadden wel iets van ‘zie je wel dat we het goed doen’, lacht Venema. `We vinden het vooral leuk omdat het een publieksprijs is.  Wij vinden het belangrijk wat onze klanten van ons vinden. Hun waardering komt met deze nominatie tot uiting.’

Checklist

Meer dan 2.000 autohuurders hebben van mei tot en met juli op de website www.autoverhuurdervanhetjaar.nl gestemd op hun favoriete BOVAG Verhuurbedrijf. De tien genomineerden krijgen bezoek van een onafhankelijke adviseur, die aan de hand van een uitgebreide checklist het verhuurbedrijf in kaart brengt. Er wordt onder andere gekeken naar de bedrijfsvoering, klantvriendelijkheid en marketing. Mede aan de hand van deze resultaten selecteert een vakjury vervolgens drie finalisten. De uiteindelijke winnaar wordt gekozen op 7 oktober tijdens het congres van BOVAG Verhuurbedrijven.

Klantvriendelijk

‘De verkiezing is door BOVAG Verhuurbedrijven in het leven geroepen om het meest klantvriendelijke verhuurbedrijf in het zonnetje te zetten’, aldus Marwin Venema, mede-eigenaar van AutoRent het Reestdal. ‘Ik vind het extra leuk dat in de top tien maar liefst drie AutoRentbedrijven zitten. Ik denk dat onze klanten onze probleemoplossende aanpak waarderen. Onze klanten zijn blijkbaar tevreden, gezien het feit dat we bij de tien genomineerden horen.’

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Ooit wel eens wat bij de vestiging in Meppel gehuurd.
    Ik kwam om vijf voor vijf op vrijdagmiddag binnen met de vraag of ze nog een grote bus voor me hadden, de volgende ochtend. Zij niet meer, maar ze hebben dus zelf bij een ander bedrijf een bus voor mij gehuurd. En de kosten bleven uiteraard hetzelfde.

    Top bedijf! 🙂


    ⚠️ Meld

  2. Ik heb ook wel eens een auto gehuurd in Meppel. Aangezien ik zelf geen vervoer had vanaf huis, werd de auto bij mij thuis afgeleverd. Super! Ik hoop dat ze de beste worden!


    ⚠️ Meld

Reageer