Eerste huwelijk op het water in gemeente Zwolle

Zwolle – Afgelopen zaterdag zijn op de Noorderkolk bij het Zwartewater in het diepste geheim Anton voor ’t Hekke en Annie Reiling getrouwd. Het was de eerste keer dat in de gemeente Zwolle een huwelijksvoltrekking op het water plaatsvond.

18-08-2009_bruidspaar_in_de_boot_3.jpg

In het bijzijn van naaste familieleden van het stel sloot wethouder Gerard van Dooremolen namens de gemeente Zwolle het huwelijk. Niet eerder trouwde in Zwolle een stel op het water. De plechtigheid was voor wethouder Van Dooremolen zijn laatste officiële daad alvorens hij eind deze maand afscheid neemt van de Zwolse politiek om een camping te gaan runnen in Zuid Duitsland.
Bron: Rondje Swolle

18-08-2009_bruidspaar_in_de_boot_1.jpg

18-08-2009_bruidspaar_in_de_boot_4.jpg

18-08-2009_bruidspaar_in_de_boot_2.jpg

Artikel delen:
Reacties 26
 1. ik ben het weer met henk eens. ongepast mogen we wel stellen. ook het schip oogt niet erg professioneel edoch al het geluk van de wereld voor het bruidspaar, die zichtbaar genieten op de mooiste dag van hun leven (alhoewel ik ernstige bedenkingen heb of ze dit allebei niet vaker hebben meegemaakt!!)


  ⚠️ Meld

 2. Nee hoor wichert, ben niet zo’n complimentjes bedelaar. Heb een hekel aan slijmballen. Ben al tevreden met een kaasplankje.

  Jammer dat mensen andere mensen kledingvoorschriften willen opleggen. Als je ze hun gang laat gaan doen ze dat ook nog uit naam van de vrijheid 😀


  ⚠️ Meld

 3. diepste geheim ???? met van doornenmolen ???? dit moet een grap zijn, deze verslaafd-aan-aandacht-wethouder komt zelfs nog op zo,n low-budget evenement opdraven als er maar foto,s van gemaakt worden en de inwendige mens en passant ook nog ff aan zn trekkken komt. ik hoop nu echt dat dit zijn laatste daad was, en eis dat dit notarieel wordt vastgelegd.


  ⚠️ Meld

 4. dat laatste ben ik met je eens dick en dat kaasplankje is al zo oud helaas al meer dan 15 jaar geleden,niet leuk om daar steeds aan herinnerd te worden kost al moeite genoeg


  ⚠️ Meld

 5. Had toen graag kaas in de kantine gehad, maar het kwam niet verder als een voorstel.

  ==============

  Dick, bij dit onderwerp kan je een ander geen vraag over een voetbalclub stellen.


  ⚠️ Meld

 6. De plechtigheid was voor wethouder Van Dooremolen zijn laatste officiële daad alvorens hij eind deze maand afscheid neemt van de Zwolse politiek om een camping te gaan runnen in Zuid Duitsland.

  Dan heeft ie hier in Zwolle mooi ervaring op kunnen doen, alvorens ie aan het echte werk begint…

  Ben benieuwd of ie het wat beter voorbereidt dan het gemiddelde stel dat je op TV dat soort dingen ziet doen.


  ⚠️ Meld

 7. Wichert een veer voor jou van mij! We hebben op dezelfde school gezeten. Op zaterdagmiddag mocht ik altijd kaas halen bij opa in de vermeerstraat. Altijd kreeg je stukje. Opa droeg een hoorapparaat, hij toen vast al oud. Fijne tijd.


  ⚠️ Meld

 8. Ja A dat is al wel meer dan 40 jaar geleden,dat je zoiets nog weet.Zou het bruidspaar nog iets hebben aan de SOA voorlichting???Gratis condooms zijn nooit weg,alhoewel Anton van het Hekke wel weet waar Abraham de mosterd haalt,want die Zwolse mosterd is geweldig,laat Gerard maar een partij meenemen naar Z -Duitsland


  ⚠️ Meld

 9. Lastige vraag voor sommigen. Als je zelf geen leven hebt wil je waarschijnlijk de kleding van een ander bepalen, hoe ze denken/geloven, wat ze mogen vinden, vooral ook hoe ze NIET moeten denken/geloven en wat ze niet mogen vinden. Zal de nieuwe VRIJHEID wel zijn.


  ⚠️ Meld

 10. HALLO!!! Het is het feest van een ander wie zijn jullie in vredesnaam om te vertellen wat wel niet kan? Al zou hij daar in zijn onderbroek staan, als mensen die op het feest waren daar geen last van hebben dan maakt het helemaal niets uit!


  ⚠️ Meld

 11. Man in korte broek ontmaskerd!
  Man in korte broek ontmaskerd!

  Zoals altijd blijft niets in politiek Den Haag geheim, dus had de RIVD haar speciale gezant Frits Wester incognito naar dit uiterst geheime huwelijk afgevaardigt! “Big Harry Potter is watching you”…


  ⚠️ Meld

 12. Zou kunnen, Fritsie W. was immers de spindoctor van het CDA destijds. Die opvallende trouwmeneer is van het CDA hier en wordt van CSU/CDU. Zwolle staat bekend als een stad waar alles samenkomt.


  ⚠️ Meld

 13. weet je hoe warm het op deze dag was !!!!
  het was geweldig en een super leuke ervaring om het geluk van deze lieve mensen te mogen bezegelen op onze salonboot de buffel.
  maak je niet druk over de korte broek.
  er was geen geld meer voor de pijpen want het schip kost zoveel in onderhoud.
  het bruidspaar en familie heeft iedergeval een fantastische dag en belevenis mee gemaakt.
  de schipper.


  ⚠️ Meld

Reageer