Berkum als decor voor theater

Zwolle – Zaterdag 26 september vindt in de wijk Berkum door Toneelclub "Quasi" de theatertoer Berkum als theater plaats. Liefhebbers van het theater kunnen zich laten verrassen door toneelvoorstellingen te bezoeken op diverse mooie en verrassende locaties in Berkum. Het wordt een dag met spannende, onthullende en meeslepende eenakters voor jong en oud, vanaf ongeveer 15 jaar.

Leden van toneelclub Quasi en enkele Berkumer gastspelers spelen stukken die u zullen pakken, een spiegel voorhouden of u lang zullen bijblijven. Als afsluiting speelt Jeanette de Pagter-Reitsma delen uit haar eigen theaterstuk:
“Ik zeil mijn eigen schip”. Voor de middagvoorstelling wordt u om 12.30 uur in “De Weijenbelt verwacht. Om 12.45 uur vertrekt u onder begeleiding van een gids en fietst u van voorstelling naar voorstelling. De duur van de stukken is ongeveer een half uurtje. De laatste voorstelling begint om 15.30 uur en duurt ongeveer drie kwartier. Voor de avondvoorstelling vertrekken de gidsen om 18.45 uur naar de diverse speellocaties. Rond 22.15 uur is het avondprogramma afgelopen.


Toegangskaarten kunt u UITSLUITEND kopen in de voorverkoop op woensdag 23 september tussen 19.30 en 20.30 uur in “De Weijenbelt”.
Het aantal plaatsen is beperkt.

De kosten voor de middag- of avondvoorstelling zijn € 7,00. Dit is inclusief een consumptie tijdens uw fietstoer.

Een initiatief van de evenementencommissie van wijkvereniging Berkum.
De stukken en de spelers:
• “Het kwellen” door Ans van Zwieten en Gerard van Beek.
• “Vervolg het kwellen” door Annemieke Kuiper, Maria Korenromp en Harry de Weerd.
• “Zonder titel” door Erica Lambers en Aldo Weenink.
• “Roken” door Jolien Kuiper en Marion Nijenhuis.
• “De Brug” door Renate Rikels en Paul Grooten.
• “ik zeil mijn eigen schip” door Jeanette de Pagter- Reitsma.
Bovenstaande is mede mogelijk gemaakt door “premie op actie”van de gemeente Zwolle.
Artikel delen:
Reacties 18
 1. Schijnt dat die in het geheel is uitverkocht en dat men uitwijkt naar het FC Zwolle stadion.;D.Kom hier nog op terug, net als de gevleugelde uitspraak van ons Willum(weet alleen niet wanneer)


  ⚠️ Meld

 2. hoho, geen grappen over willem lucht mensen! dhr, Lucht bedrijft politiek op eenzame hoogte en verdient het niet om in de maling te worden genomen. Wees fel, stem LWL is zijn gevleugelde uitspraak waarmee hij heel berkum al achter zich heeft weten te scharen.


  ⚠️ Meld

 3. Ja juist Joop, heel Berkum al? En hij wil Minister President worden? Schiet dus nog niet echt op zeg maar, en uh..wie vindt dat nou vreemd??!!8)


  ⚠️ Meld

 4. wacht maar tot willem dat zooitje wat er nu zit wegvaagt en het pluche gaat bezetten samen met zijn bijzonder capabele team. nou, tot kiekos maar weer;D


  ⚠️ Meld

 5. LWL heeft heel Berkum achter zich staan…
  Sorry, heel Berkum maar dan toch zonder ons!
  Toch valt mij op, dat LWL voor elkaar heeft gekregen, dat in ieder geval op de 1e donderdag van de maand, er in Berkum veel blauw op straat te vinden is!!!


  ⚠️ Meld

 6. 1 van willems speerpunten is idd meer blauw op straat, verder wil hij alle drempels weghalen, sex op recept en gratis openbaar vervoer, geen bolussen voor bestuurders en geen gouden handdrukken. de politie moet boeven gaan vangen ipv bonnetjes uit te schrijven. zo,n programma moet iedereen toch aanspreken ??


  ⚠️ Meld

Reageer