Man door viertal beroofd aan Roggenstraat

Zwolle – Op de Roggenstraat is op maandagavond 17 augustus een man (leeftijd en woonplaats nog onbekend) mishandeld en beroofd door vier mannen.

 

Het viertal werkte de man tegen de grond en schopte op de man in. Doordat de man ook tegen zijn hoofd werd geschopt, verloor hij het bewustzijn. Hierna nam het viertal zijn portemonnee en mobiele telefoon af en gingen er vandoor. Een van de vier verdachten, een 18-jarige Zwollenaar kon op het Broerenkerkplein worden aangehouden. De man werd ingesloten op het bureau. Het slachtoffer moest zich onder doktersbehandeling stellen. De politie stelt een nader onderzoek in.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. De kermis trekt een florissant volk maar ook straatrovers. Ik verwacht in de loop van deze week nog een aantal soortgelijke berichten op WLZ.


  ⚠️ Meld

 2. Het gaat aardig in Zwolle, maar in de avonduren moet je blijkbaar thuis blijven.
  Ook de fietserstunnels zijn erg ‘geliefd’ voor overvalpraktijken.
  Een beetje meer blauw op straat zou niet verkeerd zijn.
  Parkeerbonnen uitschrijven gaat overigens wel erg goed..


  ⚠️ Meld

 3. @HansIKV
  Ik weet niet of dat bonnenschrijven nog wel zo goed gaat. De recordhouder op dit gebied, die gele motormuis, heeft vorige week een ongeval gehad. Ik heb overigens geen idee hoelang hij hierdoor uit de roulatie is.  ⚠️ Meld

 4. Hans…als meer blauw op straat inhoudt dat ik een grotere kans loop een bekeuring te krijgen voor “even” fout parkeren dan is dat maar zo.
  Dit soort gastjes kunnen nu veel te gemakkelijk hun gang gaan!


  ⚠️ Meld

 5. Laat me er nioet om heen draaien. Die ‘gassies’ zie ik altijd als ik over de kermis loop. Groepen getinte jongetjes op spotschoenen en een trui met capuchon (om over hun hoofd te trekken als ze rottigheid uithalen). Ze blijven tot heel laat op straat en zijn nooit alleen.


  ⚠️ Meld

 6. Nee, dat zijn dronken blonde bouwvakkers en boeren in de kleinere Overijsselse kernen ook niet Henk. Kan me nog genoeg situaties herinneren van grote groepen van die gasten van mid-twintig en zo breed als een os, die kleine passerende 16 jarigen zonder reden in elkaar sloegen. Ik heb het dan over tot bloedens toe op de grond en dan nog doortrappen. Goed, aangezien deze dronken gasten soms dezelfde uiterlijke eigenschappen hebben als jij en ik, is dat lastiger wijzen. Laten we dat dan in andere situaties ook niet doen. Ook nu niet, zeker nu niet: je weet helemaal niet wie dit heeft gedaan en als je dat wel weet, bewijs het dan maar.
  Laten we een keer wel om de zaken heen draaien om te zien dat sommige zaken van meerdere kanten te belichten zijn. Werp je je licht op een kant, dan valt de andere kant in de schaduw. Maar het bestaan van die andere kant is daarom niet te ontkennen.  ⚠️ Meld

Reageer