Vier Het Leven presenteert theaterprogramma

Onder het motto ‘samen uit, samen genieten’ organiseert Stichting Vier Het Leven theater- en concertbezoek voor senioren die niet graag alleen op stap gaan. De stichting gaat ook komend jaar (2009 – 2010) door met het aanbieden van theaterarrangementen in Odeon De Spiegel Theaters. Hierbij wordt gezorgd voor de entreekaarten, drankjes, het vervoer, begeleiding door een vrijwilliger en prettig gezelschap van andere senioren !

Het programma voor het 1e kwartaal is bekend. Zo staan in september de musical ‘Amandla! Mandela ‘ en de opera ‘Dido en Aeneas’ (van Purcell) op het programma. In oktober zijn dit ondermeer ‘Reis om de wereld in 80 dagen’ (met Bert Visscher), Frans Bauer en de Opera  ‘Don Giovanni’. In november kan men genieten van ondermeer Seth Gaaikema, de familiemusical ‘Ja zuster, nee zuster’, Haydns opera ’Die Schöpfungsmesse’ en het toneelstuk ‘Heren van de Thee’. Vanaf december wonen we ook weer een aantal vertellingen op De Verhalenboot bij.

Mensen die een arrangement willen reserveren, kunnen elke werkdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur bellen met telefoonnummer 035 – 52 45 156. Op dit nummer kunnen zij ook het volledige programma van het 1e kwartaal 2009 opvragen. Meer informatie vindt men op: www.4hetleven.nl.

Stichting Vier Het Leven gaat haar selectie voorstellingen van het 2e kwartaal (winter 2010) ook aan senioren in Hattem aanbieden. Senioren die dit programma t.z.t. per post willen ontvangen kunnen nu al bellen met tel. 035 – 52 45 156. Hattemers die vanaf die periode vrijwilliger/begeleider willen worden, kunnen zich aanmelden via info@4hetleven.nl of via de website: www.4hetleven.nl . Onder het motto ‘samen uit, samen genieten’ organiseert Stichting Vier Het Leven theater- en concertbezoek voor senioren die niet graag alleen op stap gaan. Een grote groep begeleiders spant zich op vrijwillige basis in voor het organiseren van een heerlijke avond uit! In Overijssel bestaan momenteel de regio Zwolle (voor senioren uit Zwolle, Dalfsen en Nieuwleusen) en de regio Vechtdal (voor senioren uit Ommen, Hardenberg en Dedemsvaart). De regio Zwolle werkt o.a. samen met Odeon De Spiegel Theaters, De Verhalenboot, Stichting Welzijn Ouderen Zwolle, IJsselheem en verschillende zorgcentra.

Artikel delen:

Reageer