Straatfestival Zwolle uitgebreid met Diezerstraat

Zwolle – Door het afzeggen van het café ’t Proeflokaal aan de Blijmarkt op het Stratenfestival van aanstaande vrijdag kreeg Lunchroom Blocks de gelegenheid om de band Barricade bij de zaak aan de Diezerstraat te laten spelen. De Blijmarkt verviel toen de eigenaar van ’t Proeflokaal Broekman vond dat een investering in een podium en band niet terugverdiend kon worden, omdat door het aanscherpen van het gemeentelijke terrasbeleid bij hem op de stoep geen biertje gedronken mocht worden.

Blocks is benaderd om ook in de Diezerstraat tijdens het Stratenfestival live-muziek te bieden. De lunchroom heeft daarop positief gereageerd. De hele band was aanvankelijk om verschillende redenen, o.a. klein podium, niet mogelijk. Daarop werd eerst alleen muzikant Willem Spans van Barricade, de band die bij het Proeflokaal zou optreden, gecontracteerd. Geheel onverwacht kan nu de hele band op de Diezerstraat spelen. Menno Blocks vind dit een mooie kans om zijn steentje aan een mooi festival bij te kunnen dragen. Daarom zal vrijdagavond 21 augustus vanaf 18.00 uur de band Barricade op de ‘Diezerpromenade’ spelen. Het complete programma vindt u in de online-agenda. Barricade is een Top 100 cover band met een avondvullend programma waar iedereen, van jong tot minder jong, van zal genieten. Een optreden van Barricade kan dan ook het best worden omschreven als een feest van herkenning. Tijdens een optreden komt al het moois uit de 60’er, 70’er, 80’er en 90’er jaren voorbij. Doobie Brothers, C.C.R, Eric Clapton, Rolling Stones, U2, Dire Straits, Queen, Joe Cocker, The Eagles, maar ook Nederlandstalige muziek van De Dijk, Van Dik Hout, The Scene en Bløf. Het repertoire van Barricade voert u van smaakvolle ballades tot feestmuziek.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. wat is dat toch met dat cafe , eerst het carnaval aflassen op het laatste moment en nou weer geen straatfestival op het laatste moment. heeft die de zakken al gevuld of zo?


    ⚠️ Meld

Reageer