Snelheidscontrole

Zwolle – Op woensdagavond 19 augustus werd op de Leo Majorlaan een snelheidscontrole gehouden. Binnen een uur werden 16 bestuurders staande gehouden die te snel reden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 74 km per uur. Tegen alle overtreders werd proces-verbaal opgemaakt.

Politieberichten.jpg

Artikel delen:
Reacties 9
 1. @verdieping: de bionische man van 6 miljoen was toendertijd getrouwd met de onlangs overleden charlies angel. leuk dat er een straat naar hem vernoemd is, voor velen was hij toch een (jeugd)idool


  ⚠️ Meld

 2. Leo Major was een Franstalige Canadese militair uit de tweede wereldoorlog die hier iets betekend heeft. Dat was inderdaad de Zuidbroeklaan.


  ⚠️ Meld

 3. Jee, daar wil ik ook nog wel eens gas geven. Ik weet niet waar ze precies gecontroleerd hebben, maar met name het stuk waar je de brug over gaat leents zich naar mijn idee juist prima voor 50+. Gescheiden fietspaden, geen kinderen die de weg op zullen schieten enz enz.

  Overigens had ik er gisteren een oud menneke voor me op de fiets. Die was letterlijk (en misschien ook wel figuurlijk) de weg kwijt 🙂 Uiteraard rij ik dan rustig!


  ⚠️ Meld

Reageer