Het weer: wisselend bewolkt

Zwolle – Vrijdag begint de dag wisselend bewolkt met ook af en toe zon. In de loop van de dag ontstaan er vooral in het westen en noorden enkele buitjes. De temperatuur komt uit tussen 19 graden in het noorden en westen tot 22 graden in het oosten en is daarmee ruim 10 graden lager dan vandaag. De wind is matig en waait uit het westen.

21-08-2009_weerfoto_.jpg

Zaterdag blijft het op de meeste plekken droog. Er is veel zon, maar er zijn ook stapelwolken. De middagtemperatuur komt uit rond 21 graden bij een zwakke tot matige westenwind. Zondag wordt een ideale dag voor een terrasje of de barbecue. De zon schijnt volop en het wordt aangenaam warm, maar niet al te heet. De middagtemperatuur komt uit tussen 22 graden op de Wadden en 25-26 graden in het binnenland.

Maandag wordt het nog enkele graden warmer, maar de kans is groot dat dit later op de dag wordt afgestraft. Vanuit het zuiden krijgen we namelijk te maken met enkele onweersbuien.

Dinsdag doet de temperatuur met gemiddeld 22 graden weer een stapje terug. Het weerbeeld blijft daarna licht wisselvallig met temperaturen van ruim 20 graden overdag.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer