Inschrijfavond ‘Werken en leren in de techniek’

Zwolle – Naast werken ook leren? Het Deltion College opent woensdag 26 augustus a.s. van 18.30 tot 21.00 uur haar deuren voor werknemers in de technische branche. Werknemers kunnen zich inschrijven voor BBL-opleidingen, cursussen of trainingen in de richtingen installatie-, metaal- en elektrotechniek.  

BBL staat voor beroepsbegeleidende leerweg. Het betreft een combinatie van werken en leren, waarbij de student in dienst van een bedrijf is en daarnaast een opleiding volgt. BBL-studenten zitten één tot twee dagen of dagdelen in de week op school en werken drie tot vier dagen in de week bij erkende leerbedrijven. Afdeling Metalektro & Instalektro van het Deltion College biedt (bij)scholing op niveau 1, 2 of 4 in de BBL-structuur aan. Medewerkers die behoefte hebben aan een opleiding of training op maat, kunnen tijdens de inschrijfavond terecht bij de afdeling Training en Advies van Deltion College.

Gediplomeerde en ongediplomeerde werknemers die zich in de bovenstaande technische branche willen (bij)scholen, zijn van harte welkom. De inschrijfavond vindt plaats op 26 augustus a.s. van 18.30 tot 21.00 uur op de nieuwe campus van het Deltion College, Mozartlaan 15 in Zwolle. Meer informatie over de opleidingen, cursussen en trainingen van het Deltion College staat op www.deltion.nl.

Artikel delen:

Reageer