Man van portemonnee beroofd aan Potgietersingel

Zwolle – Een 53-jarige Zwollenaar werd in de nacht van woensdag 19 op donderdag 20 augustus bestolen van zijn portemonnee.

De man zat rond 01.00 uur op een bankje in het park aan de Potgietersingel toen hij werd aangesproken door een onbekende man. Deze kwam naast hem op het bankje zitten en greep de portemonnee van de Zwollenaar. De man vertrok hierna met zijn fiets in de richting van het parkeerterrein aan de Potgietersingel. Het gaat om een man van Aziatische komaf met kroeshaar en opvallend witte ogen. De man droeg een driekwart witte broek. Eventuele getuigen worden verzocht zich te melden via telefoonnummer 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. om 01:00 op een bankje aan de potgieterssingel, met deze weerswaarschuwing. dit is zowieso al een raar verhaal. wat doet die vent daarzo, ik zou zeggen dat is vragen om problemen. wellicht waren deze heren van de verkeerde kant.


  ⚠️ Meld

 2. goed mogelijk. al jaren staat het park erom bekend een ontmoetingsplaats te zijn voor heren die op zoek zijn naar perverse contacten. het is geen opzichzelfstaand feit dat ze dit soort overvalletjes over zichzelf afroepen.


  ⚠️ Meld

 3. Haha! Dank je Verdieping! 🙂 Je hebt mijn dag weer goed gemaakt! 😉

  Ik vind het altijd wel grappig om dit soort commentaar te lezen!

  Tenminste…ik neem aan, dat je dit niet echt gelooft…


  ⚠️ Meld

 4. :D;) Verder zijn alle buitenlanders zeker ook criminelen en oh ja kampbewoners en hmm welke mensen kunnen we nog meer in een hokje plaatsen??

  Sjonge jonge zeg wat triest…:(


  ⚠️ Meld

 5. de verkeerde kant ,volgens mij heeft deze lokatie twee kanten het is maar net van welke kant je komt,daar Verdieping mij niet zo in en als ik er wel eens kom kijk ik alleen maar naar de Plantjes,alhoewel ik er misschien wel een spetter als Natascha tegen zou kunnen komen


  ⚠️ Meld

Reageer