FC Zwolle heeft belangstelling voor Arne Slot

Zwolle – FC Zwolle zou Arne Slot van Sparta Rotterdam willen huren. De Zwollenaren zouden zich inmiddels al hebben gemeld in Rotterdam en gevraagd hebben naar de mogelijkheden.

Sparta gaf eerder al aangegeven niet verder te willen met de routinier. Mochten de Kasteelheren en de eerstedivisionist eruit komen over Slot, dan zal hij terugkeren op het oude nest. In 1995 begon hij in Overijssel zijn carrière. Na zeven seizoenen bij de Blauwvingers te hebben gevoetbald vertrok de dertigjarige controleur in 2002 naar NAC Breda. Bij de Bredanaars groeide hij uit tot een vaste waarde op het middenveld, in totaal speelde hij daar 142 competitiewedstrijden. In die wedstrijden wist hij 21 maal te scoren. Vanaf 2007 is de in Bergentheim geboren rechtspoot actief bij Sparta. In Rotterdam kwam hij tot 39 optredens en scoorde hij zes keer.

Artikel delen:
Reacties 21
 1. Belangstelling voor Lutun,Redan en Slot met elke keer dezelfde resultaat……….geen geld.
  Stop a.u.b. met het vermelden van dit soort onzin zaken totdat ze daadwerkelijk een speler contracteren.
  Elke keer de supporters lekker maken en dan niet thuisgeven.


  ⚠️ Meld

 2. @Zwolleeder

  Onzin zaken?

  En al die andere onzin berichten dan? Dit intereseert misschien iemand anders dan die politie berichten e.d. Maar als je dit onzin vind waarom reageer je er dan op?


  ⚠️ Meld

 3. Huren is toch een prima optie. En een beetje routine kan geen kwaad. Hij is toch degene die ons naar de Eredivisie schoot tegen Excelsior 😉


  ⚠️ Meld

 4. Sparta en FC Zwolle zijn in onderhandeling over de eventuele (tijdelijke) overname van middenvelder Arne Slot. De Zwollenaren willen de routenier graag huren en hebben een voorstel gedaan.

  Sparta heeft een tegenbod neergelegd, weet RTV Rijnmond. Slot mag vertrekken bij de Rotterdammers omdat hij geen uitzicht heeft op speelminuten onder Frans Adelaar.

  Slot (31) heeft nog een contract voor één seizoen op Het Kasteel  ⚠️ Meld

 5. het zou toch een zeer nuttige speler kunnen zijn met zijn routine en zijn inzicht kon hij Zwolle wel eens een goede dienst bewijzen ,geen Slot op de deur maar wel een opening naar beter en creatiever voetbal,misschien zelfs een sleutel naar succes


  ⚠️ Meld

 6. Wie betaalt de huur of ontvangt FC Zwolle dan soms huursubsidie? Ik denk dat het betalen van het treinkaartje Rotterdam-Zwolle al een probleem wordt.


  ⚠️ Meld

Reageer