Exclusieve VIP kaarten Live Show via Weblog Zwolle !

Zwolle – De officiële opening van het Stadioncomplex vindt plaats op 29 augustus. Een spectaculaire Live Show met onder andere Jan Vayne & DJ, Lisa & Rachel en Slagerij van Kampen. Nieuw en extra bijzonder in het Live-programma is zangeres Alma Nieto! Geschiedenis, spektakel en kippenvel aan het eind.

opening_stadioncomplex.jpg

De deuren gaan open om 20.00 uur, de Live Show begint om 21.00 uur. Exclusief voor Weblog Zwolle stelt de organisatie 100 x 4 kaarten beschikbaar voor de hoofdtribune. De hoofdtribune is gereserveerd voor VIP’s. Op de hoofdtribune zit u recht voor het podium en heeft u het best zich op de show. Stuur o.v.v. Actie Weblog Zwolle een mail naar info@stadioncomplexzwolle.nl. De eerste 100 inzenders krijgen per mail 4 e-tickets toegestuurd.

Artikel delen:
Reacties 32
 1. Prima! Die Dries lijkt me helemaal nix. Maar was bang dat hij ook zou komen.

  Hij heeft immers Euro 1.000.000,– op de beurs verloren …. Nou dan kun je wel een snabbel gebruiken!


  ⚠️ Meld

 2. Ik voel me allerminst verheven boven wie dan ook, maar zie het als een presentje van Weblog. Alle webloggers zitten vast bij elkaar. Tevens een schitterende gelegenheid voor een meet & greet voor Weblog bezoekers!


  ⚠️ Meld

 3. Daar zijn er al meerderen van geweest Henk:
  – Lustrum
  – Stappie
  – Tentfeesten Assendorp
  Maar, oprecht, heel veel plezier en dat verheven was een geintje, kon het niet laten na VIP letterlijk te vertalen.;)


  ⚠️ Meld

 4. Nou echt niet dat alle webloggers bij elkaar zitten. Dit is voor mij namelijk geen opening.

  Een opening van een voetbalstadion hoort met een voetbalwedstrijd!


  ⚠️ Meld

 5. Nee Henk ik begrijp er helemaal niks van…..

  Als de Fc geen nieuw stadion nodig had dan was dat hele complex niet gebouwd geweest.

  Dick jij weet best wat ik bedoel……


  ⚠️ Meld

 6. Ik snap Natascha wel (denk ik ;)) maar als je een stadion toch al hebt staan, dan is een leuk feest erin geven toch niet verkeerd? Zo trek je misschien ook mensen over de streep die normaal niet zoveel om een wedstrijd geven om toch een keer terug te komen.
  Ik ken het stadion alleen nog maar aan de kant van de winkels dus ik weet er niks van, maar het zag er erg groot uit zo van de buitenkant!


  ⚠️ Meld

 7. Het complex mag toch wel op de kaart gezet worden? Een hotel, het equipe restaurant, het wok restaurant, Flash casino, Achmea fitness center, Telstar, Bike Studio, Toychamp, EppleJack, de evenementenlocatie (geen disco!), en ook fc Zwolle, die huurt ook gewoon een aantal vierkante meters in het complex. Ik vind het nogal wat! Deze ondernemers zijn pas net open allemaal en verdienen ook de zo gewilde aanloop naar het stadion van NIET-voetbalfans. Ik ben er al een paar keer geweest, tis echt leuk hoor!


  ⚠️ Meld

 8. Na lang wikken en wegen denk ik dat ik toch maar ga.

  Immers, zo veel galavoorstellingen verwacht ik eigenlijk dit seizoen niet meer …. :-*


  ⚠️ Meld

 9. Heel erg bedankt 😀 leuke actie!
  Maar gelden dezelfde conditites voor deze kaarten als de VIP kaarten die je kunt kopen op de site? (www.stadioncomplexzwolle.nl)  ⚠️ Meld

 10. Ik snap jou ook helemaal Marrianne en ik vind het een goede zaak dat er iets is voor de mensen die het alleen van de buitenkant kennen maar doe dan ook iets voor de mensen die wel iedere week daar op de tribune zitten, dat bedoel ik en volgens mij begreep jij dat helemaal ;D


  ⚠️ Meld

Reageer