Het weer: zomers

Zwolle – Zondag gaat de dag fris van start. Het belooft echter een zomerse dag te worden. De dag verloopt droog en zonnig. In de loop van de dag trekt er wel wat sluierbewolking over het land, maar de zon blijft voldoende aanwezig. Het kwik stijgt naar waarden tussen 24 en 27 graden. De zwak tot matige zuidooster wordt in de middag iets vlagerig. ’s Avonds blijft het buiten nog lang aangenaam warm.

22-08-200920weerfoto.jpg

Maandag blijft de zuidoostenwind warme lucht aanvoeren. Het wordt daarom nog iets warmer: 25 tot 29 graden. Ook dan blijft het droog en is het de zon die de hoofdrol speelt. Dinsdag passeert een koufront het land. Dit gaat gepaard met veel bewolking en buien. Door de aanvoer van koelere lucht en de aanwezigheid van bewolking wordt het maximaal een graad of 22. De dagen daarna zien er weer droger uit. Het is een afwisseling van wolken, zon en zo nu en dan een buitje. De droge perioden hebben echter de overhand. De temperatuur overdag ligt rond 24 graden. ’s Nachts koelt het dan af naar een graad of 14.

Artikel delen:
Reacties 17
  1. Ken het begrip niet….Score gelegenheid. Weet niet om hoeveel mensen het gaat en of ze overlast veroorzaken. Het motto komt “zuur spottend met het leed van een ander” op mij over.

    Wat zijn het voor mensen? Zitten ze nog in een zorgtraject of kunnen ze nergens meer terecht? Heb er wel eens wat gezien, maar weet dus absoluut niet van de hoed en de rand. Als ze verslaafd zijn is het jammer dat het zover is gekomen met die mensen. Vaak is er ook meer aan de hand, zijn ze ook lichamelijk of geestelijk ziek. Er gaat vaak veel, heel veel leed achter schuil.


    ⚠️ Meld

  2. Vroeger gebruikten ze dope maar nu gebruikt de dope hun.
    Hoe dan ook, ik mag er van vinden wat ik wil en stoor me er aan dat er steeds meer van die gore losers door Zwolle dwarrelen zeker omdat het gros “importloser” is.

    :'(


    ⚠️ Meld

  3. Ik stoor mij persoonlijk mateloos aan mensen die continu de boel lopen te verzieken door de nadruk op import te leggen. Ik vind dat gedrag ongelofelijk dom en onintelligent overkomen. Een werkelijk gebrek aan inzicht in sociale mechanismen. Zwolleeder, ga lekker tussen de ariërs in groenland wonen ofzo als je hersenen geen verschil aankunnen.    ⚠️ Meld

  4. @ghehe & Verdieping, ik heb het niet over mensen met een bepaald kleurtje maar over hele andere toestanden.
    Politiekorpsen uit de randstad die strontvervelende aggressieve junks in Zwolle bij Jopie dumpen om hun eigen straatje schoon te vegen , dáár doel ik op!
    @Ghehe, die Ariër opmerking schiet bij mij een beetje in het verkeerde keelgat, eerst goed lezen voor je je weer eens laat gaan pindabrein!

    >:(


    ⚠️ Meld

  5. Blijkbaar schoot het je idd in je verkeerde keelgat Zwolleeder. Zo schoot jouw reactie bij mij in het verkeerde keelgat. Je zei daarin wel degelijk dat het feit dat het import betreft je standpunt versterkt.

    Hoe dan ook, ik mag er van vinden wat ik wil en stoor me er aan dat er steeds meer van die gore losers door Zwolle dwarrelen zeker omdat het gros “importloser” is.

    Wat mis ik als ik hieruit de conclusie trek dat het gaat om andere culturen? Of bedoel je van buiten Zwolle? Leg het me maar uit, echt, ik hoop dat mijn reactie aan jou volkomen onterecht was. Laat ik eerlijk zijn, ik vind het veel fijner als je niet nazistisch denkt. Ben heus niet te beroerd om die opmerking zelfs terug te nemen. Maar geef dan wel aan waarom ik je verkeerd beoordeel.

    Overigens vind ik de zwervers zeker niet lastig, ik denk dat de maatschappij voor hen een grotere last is voor hen, dan zij zijn voor de maatschappij. Anderzijds zullen ze hun leven ook nooit ‘verbeteren’ als ze geen feedback ontvangen. Wellicht is die feedback jouw rol in dit systeem….geen probleem.


    ⚠️ Meld

  6. Verdieping, daar heb je best gelijk in. Het verschil is dat cijfers een weergave zijn van een gevolg. De oorzaak achterhalen is een lastiger kwestie, waar veel mensen de moeite niet voor willen nemen. Dat is echter wel waar de oplossing zit.
    Lastige is dat de mensen destijds in grote getale hierheen zijn gekomen zonder al te veel regie. Besluitvormers van destijds hadden dit heel goed kunnen inschatten. Met twee culturen hebben ze beide onderling gelijk, al zijn de culturen ongelijk aan elkaar. Het is heel goed mogelijk om daar vredig mee om te gaan, denk aan Ghandi, maar ook aan hoe de verschillende culturen in bv Suriname weinig problemen geven. In NL hebben we echter een dominante cultuur met daarin kleinere cultuurtjes. De communicatie verloopt daarom niet gelijk, dat geeft frictie. Ik blijf erbij, het is verdomd moeilijk om hier op de juiste manier mee om te gaan, ik weet wel dat ‘eenvoudige oplossingen’ hier niet goed werken. 1 plus 1 is 2 verklaart geen vragen uit de kwantumfysica. Zo werkt dat met deze materie ook.

    En om toch maar even on-topic te komen…..het weer is best lekker, wordt warmer de laatste jaren, misschien hebben de niet autochtone mensen dit wel meegebracht uit hun landen:D


    ⚠️ Meld

  7. @Ghehe, nogmaals wil ik benadrukken dat ik niet doel op allochtonen maar lui van alle rassen die er een levensstijl van hebben gemaakt zoveel mogelijk zooi te snuiven, spuiten en/of te roken.
    Zelfs in de jaren 80 toen de heroïnegolf in Nederland op zijn hoogst was zag je niet zoveel junks in Zwolle.
    En nu ben ik er klaar mee…..    ⚠️ Meld

Reageer