Weblog Zwolle genomineerd voor Vrijwilligersprijs

Zwolle – Overijssel zet haar vrijwilligers jaarlijks in het zonnetje met de Overijsselse Vrijwilligersprijs. Weblog Zwolle is ook dit jaar als organisatie genomineerd voor die prijs! Vorig jaar scoorde Weblog Zwolle bijzonder goed maar kwam het 20 stemmen tekort voor een prijs. Dat kan beter!

logo_wz_2009.jpg

In totaal dingen meer dan 80 vrijwilligers en 50 organisaties mee naar de prijs. Naast een prijs die door een jury wordt toegekend wordt er ook een publieksprijs uitgereikt. Voor zowel individuele vrijwilligers als vrijwilligersorganisaties zijn drie prijzen beschikbaar. Op 25 september wordt bekend wie de uiteindelijke winnaars zijn. Vanaf heden kan er gestemd worden via de website van de Vrijwilligersprijs. De winnaar hiervan ontvangt de publieksprijs. Stemt u ook voor Weblog Zwolle? Kies voor de optie ‘Stichting Internet Media in Zwolle’. Een prijs betekent indirect ook een prijs voor uw bezoek aan Weblog Zwolle. De Stichting Internetmedia Zwolle zal een eventuele geldprijs investeren in de mogelijkheden van de website van Weblog Zwolle.

Een kwart van de inwoners van Overijssel doet actief aan vrijwilligerswerk. Mensen die werk verrichten dat onbetaalbaar is. Zij leveren op deze manier een onvervangbare bijdrage aan de samenleving. Om deze vrijwilligers op een bijzondere manier in het zonnetje te zetten, wordt elk jaar de Overijsselse Vrijwilligersprijs uitgereikt.

Prijzen

Er zijn drie prijzen voor individuele vrijwilligers en drie prijzen voor vrijwilligersorganisaties De prijzen de individuele vrijwilligers zijn kunstwerken. De prijzen voor de organisaties zijn geldbedragen:

1e prijs: € 1000,-
2e prijs: € 750,-
3e prijs: € 500,-

Artikel delen:
Reacties 27
 1. Sjemig, wil ik stemmen dien ik eerst nog een rekenvraag in te vullen. Daar was ik op school al niet best in!

  Wie helpt me

  Ter voorkoming van spam, beantwoord a.u.b. de volgende opgave:
  3 + 2 = ??


  ⚠️ Meld

 2. Bij elke organisatie staat een toelichting, bovendien kun je altijd googlen. Wat wil je graag lezen dan, dat zo’n instantie je stem verdiend ipv het onvolprezen weblogZwolle?


  ⚠️ Meld

 3. Sorry jongens, dit jaar geen stem van mij, want een organisatie waar ik bij zit is ook genomineerd…

  =========

  Hieronder zijn een aantal berichten verwijderd i.v.m. persoonlijke aantijgingen en het off-topic plaatsen van reacties.


  ⚠️ Meld

Reageer