Nieuw speelgoed bij Leentje Buur

Zwolle – Op 28 augustus opent Speel-o-theek Leentje Buur weer de deuren. Dit seizoen gaat ‘fris’ beginnen met nieuw speelgoed. We hebben o.a. nieuw buitenspeelgoed en zintuiglijk materiaal aangekocht voor de kleinere kinderen. Daarnaast kunnen grotere kinderen met verschillende laptops van Vtech spelen.

Van 15.00 – 17.00 uur zijn de vrijwilligers aanwezig om advies te geven en speelgoed uit te lenen. Leentje Buur is gevestigd in het gebouw van de Speeltuinvereniging Assendorp aan de Geraniumstraat 1-1. Het is een laagdrempelige speelgoeduitleen voor kinderen van 0 tot 10 jaar en biedt een breed assortiment van verantwoord speelmateriaal aan: waaronder Lego, Fisher Price, Playmobil, houten speelgoed, puzzels, spelletjes en buitenspeelgoed.

Leente Buur is één keer in de 2 weken geopend op de vrijdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur. De openingsdata voor dit najaar zijn: 28 augustus, 11 en 25 september, 9 en 30 oktober, 13 en 27 november en 11 december. Leentje Buur is al zo’n 20 jaar actief en wordt geheel door vrijwilligers gerund. Het lidmaatschap tot 2010 kost nu 6,25 euro en per uitgeleend speelgoed betaalt men 30 eurocent.

Dus kom eens langs om lekker te spelen! Voor informatie leentjebuur@gmail.com of www.leentjebuur.webs.com. Hier staan ook alle openingstijden van de speel-o-theek.

Artikel delen:

Reageer