Italianen aangehouden voor graffiti spuiten

Zwolle – Aan de Deventerstraatweg, bij het rangeerterrein van de treinen, zijn zondagochtend 23 augustus rond 04.30 uur, twee mannen aangehouden op verdenking van graffiti spuiten.

De twee van 23 en 28 jaar uit Italië, werden samen met een derde man gezien door een getuige, terwijl zij met allemaal spullen in de bosjes achter een benzinepomp verdwenen. Hij alarmeerde daarop de politie. Deze trof twee van de drie bij de treinen aan. Ze hadden o.a. spuitbussen en latex handschoenen bij zich. Ook werden er zogenaamde TAG’s op de treinen aangetroffen, welke nog nat waren. De twee zijn ingesloten voor nader onderzoek.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Misschien zijn ze wel verliefd geworden; goed mogelijk want de Nederlandse dames zijn niet de minsten. Om vervolgens hun liefdesverklaringen op de trein te spuiten?


  ⚠️ Meld

 2. Mooi zo, een heterdaadje ! Nu alle soortgelijke tags opspeuren en beide heren voor de schoonmaakkosten op laten draaien. Of beter nog: Zelf de schade laten herstellen.


  ⚠️ Meld

 3. Hopakee! Gewoon de boel schoon laten maken! Ook oude treinen hoeven niet besmeurd te worden!
  Het is al vervelend genoeg dat Zwolle een “prima status” in “the scene” heeft! Afgelopen dagen zijn alle tunnels weer mooi egaal geschilderd en potdomme gisteren zag ik al weer nieuwe graffiti! Geen gezicht!

  Hoe zit dat eigenlijk met dat schorem? Stel dat de gemeente een aantal echte kunstenaars vraagt om met graffiti een aantal mooie wandschilderingen te maken….gaat het “middernacht tuig” er dan ook hun tags overheen zetten? Of hebben ze wel een beetje respect voor elkaar?


  ⚠️ Meld

Reageer