Nationale Restaurant Week Zwolle

Zwolle – Dineren in een toprestaurant is doorgaans een dure aangelegenheid. Maar niet tijdens de Nationale Restaurant Week. Van maandag 24 Augustus tot en met zondag 30 Augustus serveren diverse restaurants in Zwolle een gastronomisch hoogstaand driegangendiner aan voor de spotprijs van 25 euro. Een lunch van drie gangen kost 20 euro.

In Zwolle doen Xanders Bazaar, Grand Hotel Wientjes, Hotel Pillows, Over De Tong, Mizu, Gelagkamer Hoogh, Fidder, De Agnietenberg, Bonne Femme, Binnen eten en drinken, 4 Azen en ’t Pestengasthuys mee. Librije’s Zusje is al volgeboekt. Daar moest men overigens € 10,- bijbetalen voor de behaalde Michelinster. Reserveren voor de Restaurant Week kan alleen via de website van DiningCity. U kunt hier in het restaurant van uw keuze real time een tafel reserveren. U ziet onmiddellijk of er nog plaats is in het desbetreffende restaurant. Online reserveringen zijn tijdens de Nationale Restaurant Week de enige en geldige reserveringen.

Artikel delen:
Reactie 1
 1. Dit lees ik nou elke keer als er iets aangekondigd wordt, de laatste tijd:

  Van maandag 24 Augustus tot en met zondag 30 Augustus serveren diverse restaurants in Zwolle een gastronomisch hoogstaand driegangendiner aan voor de spotprijs van 25 euro.

  Hoezo ‘aan’? Aan wie?
  Ik weet van de belgen dat zij deze uitdrukking wel gebruiken op deze manier: (in dit verband geplaatst) ‘van maandag 24-8 t/m zondag 30-8 serveren diverse restaurants in Zwolle een gastronomisch hoogstaand driegangendiner aan spotprijs van 25 euro!’
  Dus misschien wordt dit daarmee bedoeld?


  ⚠️ Meld

Reageer