Naast marathon ook wandeltocht voor daklozen

Zwolle – De droom van dakloze Jan van Bloemendaal zal op 19 september 2009 in vervulling gaan! Hij droomde van een sponsorloop waar daklozen aan deelnemen, maar ook bijvoorbeeld bedrijven en studenten. Hij gaat dit realiseren via het project Samen maken wij de stad. Naast de marathon vertrekt een wandeltocht vanaf de WRZV hallen.

Voor iedereen die daklozen een hart onder de riem wil steken: loop mee! De wandeltocht vindt plaats op zaterdag 19 september van 18.00 uur tot ongeveer 20.00 uur. Afstand +- 7 km rond de binnenstad van Zwolle. Start en finish WRZV hallen. Aansluitend een (alcoholvrij) feest in de WRZV hallen. Geef je op via www.daklozenmarathon.nl. Deelname is 2,50 euro. Heb je sportschoenen over? Lever deze dan in bij de WRZV hallen of bij Wieten Schoen- en Voetcomfort aan de Diezerkade 4 in Zwolle. Ze zijn bestemd voor daklozen die geen geschikte schoenen hebben voor de tocht.

Sponsors en andere hulp gevraagd
De initiatiefnemers zoeken nog sponsors. Doneer via http://www.daklozenmarathon.nl/, of doe binnenkort mee met de stripboekenactie via de website. Ook zoekt de organisatie verkeersregelaars. Voor vragen of interesse neem contact op met Karel Jan Voogt via telnr 06-53360960. Aan dit project werken mee: CBMC organisatie van zakenmensen, Tactus, WRZV hallen, winkeliers, gemeente Zwolle, kerken en vrijwilligers.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. dat hier nog moeite en energie in wordt gestoken. er zal wel weer een of ander goed doel aangestraald worden, die nadat er het nodige aan de strijkstok is blijven hangen een apedaalder overhoudt.


    ⚠️ Meld

Reageer