WVF start dameselftal

Zwolle – Voetbalvereniging WVF wil een dameselftal oprichten. Het team is nog niet helemaal compleet. De club roept belangstellenden dan ook op om zich aan te melden.

Na de vraag van een aantal dames om een damesteam op te richten, is WVF druk aan de slag gegaan om dit voor elkaar te krijgen. Bestuurslid Ronald Knuppel: ‘We hebben al een aantal speelsters, maar nog niet genoeg.’ Tijd om te trainen is er al wel vrijgemaakt. Dat gebeurt op maandagavonden van 19.30 tot 20.30 uur. Knuppel: ‘Zoals het nu naar uitziet, hebben we ook al een trainer die de dames kan begeleiden.’ Aanmelden kan bij bestuurslid Knuppel via 06-51585137. Op 1 september om 20.00 uur komen de speelsters bij elkaar om de oprichting van het team te bespreken. Knuppel: ‘Als we voldoende dames hebben, dan schrijven we het team in voor de KNVB-competitie. Ik hoop dan ook dat er zich nog speelsters melden.’ Meer informatie over voetbalvereniging WVF is te vinden via: www.wvf.nl.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Vergeet onze Oranje Dames niet!

  Ze hebben zich voor het eerst geplaatst op een eindtoernooi en hebben de 1e wedstrijd al met 2-0 gewonnen.

  Menige dame heb ik zelf mogen bewonderen en dat zag er lang niet verkeerd uit.

  Verwacht aankomend seizoen wel wat van BQ28 1. Kampioenschap behoort tot de mogelijkheden…


  ⚠️ Meld

 2. In een reportage over damesvoetbal, worden oa Sylvia Smit en Karin Stevens met de bondscoach Vera Pauw (dipl Coach betaald voetbal) uitgelicht.
  Mooie conclusie: Mannen geven zich tegenwoordig massaal over aan modieuze gebaartjes, provocaties en duikelpartijen om de scheids te misleiden. Vrouwen doen dat niet; zonder morren staan ze weer op na een tackle…..Vrouwen doen minder verwijfd dan mannen 😀


  ⚠️ Meld

 3. @DICK

  Verkeerde conclusie die website is altijd onbereikbaar. Alleen via een omweg, kun je hem benaderen.

  Ik meen iets van verenigingen in westenholte oid

  Niet erg professioneel voor een voetbalclub …


  ⚠️ Meld

 4. @DICK

  Internal Server Error

  The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

  Please contact the server administrator, webmaster@wvf.nl and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

  More information about this error may be available in the server error log.

  Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

  Apache/2.2.11 (Unix) mod_ssl/2.2.11 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at http://www.wvf.nl Port 80


  ⚠️ Meld

 5. Is rond hoorde ik vanmorgen uit zeer betrouwbare bron. Genoeg dames, leeftijdsverschil is niet schrikbarend groot en 2 goeie trainsters. Of een trainster en een leidster, daar wil ik vanaf zijn. Dus: ziet er goed uit en wellicht een kleurrijker geheel in de kantine 8)


  ⚠️ Meld

Reageer