Getuigenoproep steekpartij Rietlandstraat

Zwolle – Naar aanleiding van een steekpartij aan de Rietlandstraat op zondagochtend 16 augustus, waarbij een 41-jarige man zwaargewond raakte, vraagt het Politieteam Zwolle-Oost de hulp van mogelijke getuigen.

 

In het kader van het onderzoek omtrent de exacte toedracht, willen zij graag in contact komen met mensen die in deze bewuste nacht rond 01.15 uur in de Rietlandstraat iets gezien hebben. Zij worden verzocht contact op te nemen met 0900-8844.

Hieronder het persbericht van 16 augustus:
 
Zwolle Bij een conflict in een woning aan de Rietlandstraat, is op zondagochtend rond 01.15 uur een 41-jarige Zwollenaar gewond geraakt. De man had een conflict met de nieuwe vriend (45) van zijn ex-vrouw en ging bij hun woning aan de Rietland langs. Hier ontstond een vechtpartij, waarbij de 45-jarige man een mes pakte en de andere man hiermee in zijn buik stak. Deze vluchtte er vandoor maar werd op het Akkerbergplein zwaargewond aangetroffen door buurtbewoners. Het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De 45-jarige man werd aangehouden en ingesloten op het bureau. De politie stelt een nader onderzoek in.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. tjongejonge, vroeger kocht ik altijd bloemen van hem als ik weer eens wat goed te maken had. het leek me een rustige vent die de zaakjes goed op orde had.


    ⚠️ Meld

Reageer