Studenten maken kennis met Zwolle

Zwolle – Dinsdagmiddag is de GRASweek, de algemene introductieweek voor nieuwe studenten in Zwolle begonnen. Iedereen die in Zwolle gaat studeren aan het HBO mag hieraan meedoen. Dit jaar wordt de GRASweek gehouden van dinsdag 25 t/m zaterdag 29 augustus.

25-0.8-2009_grasweek_dag_1_5.jpg

Tijdens de GRASweek maken studenten kennis met Zwolle als studentenstad. Zelfs als de student de stad al kent of niet van plan is om op kamers te gaan, is het erg leuk om toch aan de GRASweek mee te doen. Behalve alle ins en outs over Zwolle maken de studenten ook kennis met studiegenoten en het studentenleven. Daarnaast is het studentenleven heel anders dan het scholierenleven van Zwolle. De GRASweek wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd, en evenals voorgaande jaren wil de organisatie er ook dit jaar weer een spetterend feestje van maken. GRAS staat voor: Gezamenlijk Ruiken Aan Studeren. GRAS is niet verbonden aan een studentenvereniging, maar werkt samen met de vier hogescholen en de gemeente om Zwolle op de kaart te zetten als bruisende studentenstad.

25-0.8-2009_grasweek_dag_1_1.jpg

25-0.8-2009_grasweek_dag_1_3.jpg

25-0.8-2009_grasweek_dag_1_2.jpg

25-0.8-2009_grasweek_dag_1_4.jpg

Artikel delen:
Reacties 5
 1. klopt

  hier zal een afvaardiging van de SP wel bij aanwezig zijn. goede zaak, ik ga zelf ook. gezellig weer.

  Ik sta in elk geval weer achter de bar om iedereen van drinken te voorzien.

  Raadslid SP en tevens horeca vrijwilligers coördinator


  ⚠️ Meld

 2. Veel plezier! Die lui uit het provinciehuis kunnen mooi ff doorrollen na het werk. Die van Lococensus ook, GH, Dimence…. Gezamenlijk Ruiken Aan Schuimers.


  ⚠️ Meld

Reageer