Fotoproject De 24 uur van Zwolle

Zwolle – Gekoppeld aan de komende World Press Photo tentoonstelling in de Broerenkerk van Zwolle, die op 29 september 2009 van start gaat, organiseert Muzerie verschillende activiteiten op het gebied van fotografie. Zo ook dit bijzondere project ‘De 24 uur van Zwolle’ waarin 12 deelnemers onder leiding van fotograaf Michiel Knaven de stad Zwolle in 24 foto’s in 24 uur proberen vast te leggen.

Vrijdagmiddag 18 september starten de deelnemers gezamenlijk met een introductie en lunch. Vanaf dat moment zal er (ook ’s nachts) gefotografeerd worden tot zaterdagmiddag 13.00 uur. De foto’s worden vervolgens in groot formaat afgedrukt in het atelier van Michiel Knaven en geëxposeerd tijdens de WPP expositie in de Broerenkerk in Zwolle. Er kunnen maximaal twaalf deelnemers meedoen aan dit bijzondere project, dus schrijf u snel in, vol = vol. Kosten: € 60,-. Staat u al ingeschreven voor een cursus bij Muzerie? U betaalt dan slechts € 55,00 voor deelname aan ‘De 24 van Zwolle’.

De World Press Photo 2009 expositie is te bezichtigen op:
maandag van 14.00-17.00 uur
dinsdag tot zondag van 14.00-17.00 uur
donderdag van 11.00-17.00 uur en van 19.00-21.00 uur.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Sommige fotografen beschouwen de deelname aan de WPP tentoonstelling als een deename aan een eindtoernooi, bijv. een wereldkampioenschap.

  Tja, maar ook bij een wereldkampioenschap heb je enorme verschillen in nivo’s…


  ⚠️ Meld

 2. En voor het luttele bedrag van E 0,- kunt u vrijdagmiddag 18 september zelfstandig foto’s maken van Zwolle.
  (Dit aanbod is overigens ook op andere dagen geldig)


  ⚠️ Meld

 3. Lijkt nogal Bunny-achtig maar wel de juiste entourage als het tenminste voor kinderen bestemd is. Succes met je Nijntje-performance, waarschijnlijk om de producten van Dick Bruna te promoten. Wie weet kun je als 2e Zwolse voor Miss Universe gaan?


  ⚠️ Meld

Reageer