Gemeente neemt gronddepot in gebruik

Zwolle – Vandaag heeft wethouder van Dooremolen d.m.v. het storten van het eerste zand het gronddepot geopend dat per 1 september a.s. in gebruik zal worden genomen door de gemeente Zwolle. Het gronddepot is bedoeld voor de tijdelijke opslag van de grond die door de gemeente gebruikt wordt voor allerlei projecten. Het gronddepot is gevestigd op het terrein van de Wezo aan de Herfterlaan 2.

img_8734.jpg 

Het gronddepot is in samenwerking met Wezo en de eenheden Wijkzaken en Expertisecentrum tot stand gekomen. Bij het gronddepot Wezo worden zogenoemde grondstromen verzameld en tijdelijk opgeslagen om later weer te gebruiken of af te voeren. Het gronddepot wordt beheerd door de afdeling Uitvoering van de eenheid Wijkzaken in samenwerking met de Wezo.

 

img_8732.jpg

img_8680.jpg

img_8745.jpg 

img_8724.jpg

img_8674.jpg

Artikel delen:
Reacties 8
 1. heeft dooremolen wellicht financiele belangen in dit project, waardoor die afziet van de zo in opspraak gekomen wachtgeldregeling?


  ⚠️ Meld

 2. Dan moet je toch wel ernstig van jezelf onder de indruk zijn als je zo regelmatig op de foto wilt komen. Je kunt toch verdorie ook eens tegen de plaatjesmakers zeggen: “Zet hem of haar er maar eens op; die verdient het wel om eens voor het voetlicht te komen”.


  ⚠️ Meld

 3. klasse dick, we zijn het wel vaak eens de laatste tijd. hopenlijk voor schnapsie is er ook een weblog schwarzwald dan kan hij daar zijn kunsten vertonen. op zijn duits gezegd is het gedrag van deze clown zum kotzen. ik begrijp burgermeerster meijer ook niet dat hij hem niet eens gewoon achter zijn buro laat.


  ⚠️ Meld

 4. @ Dick
  Het is in eerste instantie de fotograaf (ik dus in dit geval) die besluit ergens een foto van te nemen. Als van Dooremolen er vaak op staat heb ik daar dus een groot aandeel in.
  Verder wil ik nog even opmerken dat in het toespraakje dat hij hield voor het storten van de grond, hij uitgebreid en lovend is ingegaan op de rol die anderen bij de totstandkoming hebben gespeeld. Maar ja, dat kon jij ook niet weten natuurlijk.


  ⚠️ Meld

 5. @ Frank,

  Dat foto’s nemen gebeurt niet in het geniep, hij zou toch heel makkelijk een gebaar kunnen maken door aan jou te vragen eens iemand die het verdient te fotograferen?
  Denk je dat hij zijn toespraken zelf schrijft?
  Denk je ook dat hij niet graag in de belangstelling staat?


  ⚠️ Meld

 6. Wat een flauwekul om een gronddepot officieel te openen. Je kunt deze toch meteen in gebruik nemen zonder het te openen. En aan het aantal gevulde glaasjes is te zien dat er nog meer kopstukken aanwezig zijn geweest die niets beters te doen hadden.


  ⚠️ Meld

 7. Dat is op zich al iets Assendorper….waarom altijd alles met zoveel comedy, geschreven en uitgesproken woord, een natje en een droogje openen? Arbeiten bitte!


  ⚠️ Meld

 8. assendorper, niet iedereen is zoals ons : niet lullen maar poetsen. het is toch heel normaal dat dit soort dingen gebeuren ? je hebt groot gelijk, die comedy-caper krijgt weer een bak aandacht van-heb-ik-jou-daar en de media (incl. fotograaf frank) voelt zich geroepen om schnapsie weer uit te vergroten. eerder vorige week zagen we hem al met een of ander stuk plastic interessant doen bij een container en elke keer moet ik maar weer vernemen dat ie opstapt. ik ben hem hartstikke zat


  ⚠️ Meld

Reageer