WVF wint tweede bekerwedstrijd bij OWIOS

Oldebroek – Dinsdagavond wist WVF in Oldebroek in een doelpuntenrijke wedstrijd te winnen van de thuisploeg. Na een heel matig begin van beide zijden was het WVF die als eerste de schroom van zich af gooide en via Jeroen van Brummen en Özhan Kardag een comfortabel lijkende voorsprong nam. Lang duurde dit niet want OWIOS vond aansluiting via Mol. René Dorgelo herstelde de marge kort voor rust 1-3.

Na rust diverse kansen voor WVF om de wedstrijd te beslissen maar dit lukte niet. De organisatie bij onze jongens zakte weg en na doelpunten van Veldhoen en Scheffel stond er zo maar een gelijke stand op het scorebord. Gelukkig wist Hessel Berends toch nog de winnende treffer te scoren in de 83e minuut. De eerste 30 minuten van de wedstrijd van vanavond kunnen de supporters snel vergeten. Er werd door beide ploegen bijzonder voorzichtig gespeeld en er ontstonden geen echte kansen. Gelukkig voor de toeschouwers volgde een spectaculair kwartiertje voor rust met prima doelpunten van Jeroen van Brummen  en Özhan Kardag als bekroning van goede aanvallen. OWIOS vocht terug en scoorde via Mol de 1-2. Daarna wist René Dorgelo met een schuiver uit een afgeslagen corner het net te vinden 1-3. Dit werd ook de ruststand.

Na rust opnieuw goede kansen via Jeroen van Brummen en een kopbal van Jort van de Belt die jammerlijk naast ging. OWIOS was gevaarlijk met een vrije trap.Eduard Lindeboom bracht Peter van de Streek voor René Dorgelo. Hierna kwam er een fase waar bij WVF de organisatie niet goed stond en er kwamen enkele persoonlijke fouten. OWIOS profiteerde via doelpunten van Veldhoen en Scheffel. Michel van de Aa wist enkele keren verder onheil te voorkomen. Geleidelijk herstelde WVF zich en wist zich weer kansen te scheppen. Hessel Berends en Arno Leenhouts kwamen voor Robbert-Jan Stals en Özhan Kardag. OWIOS wisselde ook nog 2 keer. Hessel Berends scoorde de bevrijdende treffer 3-4. Peter van de Streek schoot daarna over en inzetten van opnieuw Hessel Berends en Gert Jan van Limburg werden gestopt.WVF lijkt goede zaken te hebben gedaan en staan aanstaande zaterdag in het veld voor het bekerduel in Kampen tegen KHC. Bert Kamerman

Artikel delen:

Reageer