Groots wijkfeest in de Pierik

Zwolle – Woensdagmiddag vond er in de Pierik een groot wijkfeest plaats. Alle bewoners van De Pierik waren hiervoor uitgenodigd. Voor het Pierikhuis en rond het Fresiaplein was voor iedereen wat te doen.

pierik-edit.jpg

Zo waren er optredens van BMorris, de Afrikaanse percussieband Doppercu en dj Bob. Voor kinderen was er een speciale kinderhoek met een kleurplaatwedstrijd, schminken, een clown en een springkussen. Ook was er een jongerenhoek met verschillende activiteiten, zoals een pannakooi. Naast een rapworkshop was er een informatiemarkt. Op het terras werd gezorgd voor lekkere hapjes en drankjes. De organisatie van het wijkfeest was in handen van Travers, de Kwartiermakers, de gemeente Zwolle en de woningcorporaties Openbaar Belang en SWZ. Zij vonden dat de bewoners na de vele renovaties in de wijk wel een feest verdiend hadden.

pierik-10-edit.jpg

pierik-28-edit.jpg

pierik-38-edit.jpg

pierik-45-edit.jpg

Artikel delen:
Reacties 18
 1. leuk feest en we hadden er nog mooi weer bij ook. laten we wel wezen na de renovatie is de wijk er met grote sprongen op vooruit gegaan.


  ⚠️ Meld

 2. Leuk wijkje maar net zo saai als Stadshagen. Het zijn de Assendorpers die in het weekend nog wat leven in de brouwerij weten te brengen op de Pierik bij…………..


  ⚠️ Meld

 3. Mijn huidige buurman heeft in Stadshagen gewoond en die zei tegen mij dat het kindergejank het enige leven in Stadshagen is. Maar van dat leven houdt hij niet en daarom gaat hij met mij af en toe naar de Pierik naar…………Dat bevalt hem beter.:D


  ⚠️ Meld

 4. Tja, mensen die nog geen kind kunnen horen janken…waarschijnlijk alleen woont omdat ie zelf een dooie pier is…..die nog nooit aan de Milligerplaya zijn geweest….in ons gezellige winkelcentrum…..bij één van de vele clubs/verenigingen/sportschool…..op het Stadshagenfestival of ergens anders waar feesten worden georganiseerd…..mensen die burenschuw zijn en contactgestoord? Ja die kunnen misschien beter ergens anders gaan wonen;)

  Wel hebben wonen hier veel mensen tussen de 30 en 40; en veel kinderen. Men lispelt dat die de toekomst hebben.


  ⚠️ Meld

 5. Ach, het d*ondert ook eigenlijk niet met wie, als je je doel maar bereikt. Bovendien kun je daar prima zitten, moest er ook maar weer eens gaan kijken met mijn maat die daar eerder heel veel kwam.

  Proost alvast, op het weekend….vergeten we die paar uurtjes werk ff voor ’t gemak.


  ⚠️ Meld

 6. Ja dick, proost op het weekend. Misschien een keer proosten bij de Pierik. Ga sluiten, morgen om 4.30 uur loopt dat kreng van een wekker weer af.


  ⚠️ Meld

Reageer