Gaat Alida Kastelein uit een ander vaatje tappen… ?

Zwolle – De fractie van het CDA Zwolle droeg deze week Alida Kastelein voor aan de gemeenteraad voor de functie van wethouder van de stad Zwolle. Alida Kastelein-Renkema (45), sinds 2002 raadslid voor het CDA Zwolle en vanaf 2003 fractievoorzitter, is de beoogde opvolger van Gerard van Dooremolen, die op 4 september afscheid neemt van de Zwolse politiek.

kastelein.jpg

Artikel delen:
Reacties 12
  1. Om te tappen hoef je de politiek niet in. Een beetje CDA-ert moet absoluut pluche in de buurt hebben. Misschien kunnen ze eens in tegenstelling tot de landelijke club (die tegen de VVD aanschurkt), een sociaal gezicht opzetten. Past ook beter bij de waarden die bij de C. horen. Alida zal ongetwijfeld haar publieke verschijnen beter weten te doseren als Geer. Dat is dan alweer gewonnen.


    ⚠️ Meld

  2. ze weet in elk geval wel gas te geven, heb haar diverse keren fors de snelheid zien overtreden als ze weer te laat was om haar kids naar school te brengen. alles wat goed is komt snel wordt beweerd dus hopenlijk komt dat nu ook uit.


    ⚠️ Meld

  3. ze heeft verkeer niet in haar portefeulle is maar goed ook want ze is zelf n gevaar op de weg snelheidslimieten kent ze niet,en dat in de bb kom,maar n bonnetje is zo geseponeerd


    ⚠️ Meld

Reageer