Laatste kaarten Live Show

Zwolle – Morgen is de officiële opening van het Stadioncomplex. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. De kaarten zijn te bestellen op http://www.stadioncomplexzwolle.nl/ of af te halen bij Telstar op het Stadionplein.  De opbouw van het decor van de show verloopt voorspoedig. De show wordt een 2 uur durend spektakel met onder andere Jan Vayne & DJ, Lisa & Rachel, Slagerij van Kampen en Alma Nieto. Bezoekers van het evenement gaan gegarandeerd met kippenvel naar huis. 

Om 11.00 uur is de start van het buitenprogramma. Honderden moutainbikers starten dan direct voor de Bike Studio – ATB Challenge. Op het podium zorgt DJ Bee voor de sfeer, geven de Biba Boederij karakters shows, treedt Maaike op en zijn demonstraties. Op het Stadionplein is verder van alles te doen voor jong en oud. Overdag is het ook mogelijk om de repetities van de Live Show te bekijken op de Zuid Tribune.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Heb ook nog een kaartje over, mijn gezelschap blijkt toch niet te kunnen. Vanuit dit “Jan met de Pet-vak” kun je wel mooi zwaaien naar de “Erg Belangrijke mensen”.


  ⚠️ Meld

 2. @ Zwolleeder, at commerciële blaadje van HORECA-Zwolle weet te melden dat er nog 500 van de 6000 kaarten ter beschikking zijn. Plaats niet weer een link uit dat reclameblaadje, die zit me veel te lang vast bij de Admin:'(


  ⚠️ Meld

 3. at = dat en

  commerciële blaadje van HORECA-Zwolle

  =Swollenaer (digitaal). Dit

  Plaats niet weer een link uit dat reclameblaadje, die zit me veel te lang vast bij de Admin

  sloeg op mijn geplaatste link op het Alg.Log (over Hortensiatunnel) die een tijd vast zat voor plaatsing.

  Beetje puzzlen op het eind van de werkweek moet kunnen 😉 Tjooo, en pittig weekend!


  ⚠️ Meld

 4. Gaaf zeg Keess!!! In Assen is nooit wat te doen, behalve tijdens de tt en jetzt! Heerlijk woord ook vvvvvvvwwwwwwwwoooooeeeeeee????lllllllttttttttttttttaaaaaaaaaaa
  Nu zijn ze in Assen en wijde omgeving al dagenlang in rep en roer. Morgen naar Emmen toch? Had die helaas overleden Relus ter Beek wel goed gezien….Hoe plant je je provincie in the spotlights! Voor een miljoen geloof ik, nou dat halen ze er dubbel en dwars uit. Heb serieus gehoor dat ze met Drenthe willen aankleven het plan om de Spelen naar NL te krijgen…..Ook een aandeel Drenthe dus……..

  Maar hoe is het met de marketingsstrategen, alle voorlichters, de politieke bereidwilligheid…..om OVERIJSSEL eens uit te lichten?


  ⚠️ Meld

 5. :D:D:D Maak je geen zorgen, je zult mij nooit met zo’n wous-ding zien. Ook niet met een zonnebril. Bescherming? Nixxx bescherming. We zijn toch podeurie niet van suiker en als het te gek wordt ga je schuilen. Nee, mijn ouders zijn een leuk aantal jaren getrouwd vandaag, ga ik liever vanavond ff heen als morgen. Mits ik nog een bloemetje kan krijgen want Kees de Kloe en zijn leuke zusjes staan hier alleen maar op donderdag :'(


  ⚠️ Meld

Reageer