Opening Stadioncomplex Zwolle

Zwolle – Zaterdagavond vond in het FC Zwolle stadion de opening van het Stadioncomplex plaats. De burgemeester van Zwolle H.J. Meijer opende de feestavond. Daarna traden met prachtige lasershows verschillende artiesten op waaronder Jan Vayne, Lisa & Rachel, Slagerij van Kampen en operazangeres Alma Nieto.

fc_2.jpg
Het hele voetbalveld werd voor de show gebruikt… 

Vooraf de officiële opening waren zanger René Karst, DJ Imad Jay en de Senegalese zang- en dansgroep Diop Percu degenen die het publiek opwarmden. Een wave hoorde daar ook bij. Naar schatting zo’n 4.000 gasten waren bij de opening aanwezig. Niet alle beschikbare plaatsen waren dan ook bezet. Goed 21.00 uur drukte burgemeester Meijer op een ‘rode knop’ waarmee het stadion officieel geopend werd verklaard. Daarna volgden videobeelden uit de mooie tijden die PEC Zwolle en FC Zwolle de laatste jaren kende. Burgemeester Meijer, wethouder Knol, oud-wethouder Hagedoorn, oud-voorzitter van FC Zwolle Van Vliet en projectontwikkelaar Regterschot werden vervolgens geïnterviewd over hun aandeel in de bouw van het robuuste stadion. Allen zijn het erover eens dat het complex een aanwinst voor de stad Zwolle is en het voetbalstadion eredivisiewaardig. Jan Vayne, de X-factor finalistes Lisa & Rachel en de slagwerkformatie Slagerij van Kampen gaven een puike show weg, al kon geen van allen het publiek in extase brengen. Het podium stond daarvoor tever bij de aanwezigen vandaan. De Zwolse presentatrice Anoushka Wink blonk ook uit! Zij praatte met Jaco Kirchjunger de diverse onderdelen aan elkaar en voelde verschillende bestuursleden an de tand. Spektaculair was het optreden van operazangeres Alma Nieto. Zij zong en zweefde boven het stadion met het toepasselijke nummer ‘Dare to dream’. De droom van een nieuw Stadioncomplex voor Zwolle is uitgekomen!

opening_stadioncomplex_4444_470.jpg
Het Stadioncomplex is geopend !

29-08-2009_opening_en_live_show_fc_zwolle_stadion_17.jpg
Spetaculaire slagwerkshow met watergevulde drums…  

Voor meer foto’s zie "Lees verder"…

opening_stadioncomplex_4249_470.jpg
René Karst

opening_stadioncomplex_4275_470.jpg
Diop Percu

29-08-2009_opening_en_live_show_fc_zwolle_stadion_01.jpg
29-08-2009_opening_en_live_show_fc_zwolle_stadion_02.jpg

opening_stadioncomplex_4337_470.jpg

opening_stadioncomplex_4347_470.jpg

opening_stadioncomplex_4353_470.jpg

29-08-2009_opening_en_live_show_fc_zwolle_stadion_03.jpg
29-08-2009_opening_en_live_show_fc_zwolle_stadion_04.jpg
29-08-2009_opening_en_live_show_fc_zwolle_stadion_05.jpg

opening_stadioncomplex_4502_470.jpg
Jan Vayne

29-08-2009_opening_en_live_show_fc_zwolle_stadion_07.jpg
29-08-2009_opening_en_live_show_fc_zwolle_stadion_08.jpg

opening_stadioncomplex_4706_470.jpg
Lisa

opening_stadioncomplex_4888_470.jpg
Rachel

29-08-2009_opening_en_live_show_fc_zwolle_stadion_09.jpg
29-08-2009_opening_en_live_show_fc_zwolle_stadion_10.jpg
29-08-2009_opening_en_live_show_fc_zwolle_stadion_11.jpg
opening_stadioncomplex_4900_470.jpg

opening_stadioncomplex_5057_470.jpg
Slagerij van Kampen

29-08-2009_opening_en_live_show_fc_zwolle_stadion_14.jpg
29-08-2009_opening_en_live_show_fc_zwolle_stadion_15.jpg
29-08-2009_opening_en_live_show_fc_zwolle_stadion_16.jpg
Slagerij van Kampen
opening_stadioncomplex_5330_470.jpg

opening_stadioncomplex_5191_470.jpg

opening_stadioncomplex_5325_470.jpg

opening_stadioncomplex_4554_470.jpg
Showelementen op het kunstgrasveld

opening_stadioncomplex_4590_470.jpg

opening_stadioncomplex_5385_470.jpg 
Alma Nieto

29-08-2009_opening_en_live_show_fc_zwolle_stadion_18.jpg
29-08-2009_opening_en_live_show_fc_zwolle_stadion_19.jpg
29-08-2009_opening_en_live_show_fc_zwolle_stadion_20.jpg
fc_3.jpg
Alma Nieto zweeft mrt rrm mrgs-jurk, en door een kraan gehezen, ver boven het voelbalveld in een zee van laserstralen…

29-08-2009_opening_en_live_show_fc_zwolle_stadion_12.jpg
29-08-2009_opening_en_live_show_fc_zwolle_stadion_13.jpg
Artikel delen:
Reacties 87
 1. Tsja…
  Programma was mooi, alleen jammer dat er zo weing volk was . En wat er was, was goed gescheiden paupers en patsers >:(op een half volle hoofdtribune en aan de zijkant mocht het gepeupel zitten. Waarom niet alle seizoenskaarthouders 2 kaarten gegeven voor de steun al voordat het stadion af was. Wellicht was het voller geweest!
  Maar goed het feestje is geweest was mooi en gratis en daar moeten we dan maar blij mee zijn;D


  ⚠️ Meld

 2. Mooi dat Anoushka Wink Jaap H. ook heeft geïnterviewd. Bescheiden mensen op de achtergrond, daar zijn er te weinig van.
  Hoe was “De Slagerij”?


  ⚠️ Meld

 3. @ Fan, ik twijfelde al niet, maar dan heb ik in elk geval de goede keuze gemaakt door geen VIP-kaarten te willen. Paupers-ticket is veel gezelliger. Wel tof dat je schijnbaar genoten hebt.


  ⚠️ Meld

 4. Behoorlijke tegenvaller zeg! Ik had eerlijk gezegd op wat meer kippevelmomenten gerekend. Kippevel was er wel, maar dan door de kou en de kille sfeer. Een aantal B en D – artiesten op een podium dat inderdaad een beetje ver van het publiek stond. Jammer hoor.


  ⚠️ Meld

 5. Tja dat het niet vol zit? Ik denk dat het bomvol had gezeten als je een klein voorprogramma had en dan als knaller een voetbalwedstrijd van de FC tegen een aansprekende topclub. Dit was alleen voor de commercie en mensen die jaren geleden hard juichden toen het referendum gewonnen werd en de bouw weer vertraging op liep. Ik ben elke week in het stadion, maar dit was zeker niet mijn “cup of tea


  ⚠️ Meld

 6. was een mooie show met veel mooie momenten maar helaas ook veel gaapgedeeltes hoor. En jammer echt jammer dat het leek als of het podium acht in Berkum stond. Maar er zaten zeker hele mooie onderdelen in het programma…


  ⚠️ Meld

 7. @Han,
  Daarom was het ook geen volle bak, ik had ook liever de beloofde openingswedstrijd gezien.
  Maar ja wie ben ik, ik kom er pas een kwart eeuw.


  ⚠️ Meld

 8. ik ben er geweest en vondt er geen zak aan, er zat totaal geen volk
  en hele slechte optredens . ik snap niet dat ze het zo bedenken,
  als er een stadion wordt geopend moet er toch een top wedstrijd worden gespeeld?>:(>:(


  ⚠️ Meld

 9. KNOL

  Ik ben s’middags even geweest, maar ik zag alleen maar beveiligers. Sta je daar als artist optetreden voor … helemaal niemand. Wel sneu.

  Had een wedstrijd georganiseerd tegen een regio selectie oid.

  Waren en werkelijk 4000 man ’s avonds??


  ⚠️ Meld

 10. Tja dat het niet vol zit? Ik denk dat het bomvol had gezeten als je een klein voorprogramma had en dan als knaller een voetbalwedstrijd van de FC tegen een aansprekende topclub. Dit was alleen voor de commercie en mensen die jaren geleden hard juichden toen het referendum gewonnen werd en de bouw weer vertraging op liep. Ik ben elke week in het stadion, maar dit was zeker niet mijn “cup of tea
  Door Han, op 30 augustus 2009 om 09:15

  Er wordt een stadion geopend met een programma wat de gemmiddelde voetbalsupporter niet kan bekoren. Zoals Han ook al aangaf, er was een toendertijd een top wedstrijd belooft. Ik denk dat we die nog tegoed houden. 😉


  ⚠️ Meld

 11. Wie weet of er al een Businesscase is om live concerten in, ….. eeeuh hoe heet het gisteren officieel geopende stadioncomplex eigenlijk, dit multifuncionele stadion te houden?

  Denk daarbij aan Ilse de Lange, Jannes etc etc.


  ⚠️ Meld

 12. Ik vond de lasershow wel heel mooi , maar inderdaad de meeste artiesten zijn nou niet echt mijn genre .
  Vond de act met Jan Vayne + DJ en slagerij van kampen wel de hoogtepunten , de rest was even doorbijten .  ⚠️ Meld

 13. ik heb gehoord dat het er niet erg druk was en dat er behoorlijk beknibbeld was op de kwaliteit van de aanwezige bands. jammer dat ik er niet zelf bij was om er een goede mening over te vormen. helaas wellicht een volgende keer bij het volgende stadion


  ⚠️ Meld

 14. Gewoon een hele trieste zaak dat het stadion geopend wordt met een programmering die nergens op slaat. Niet voetbal gerelateerd en de meeste artiesten van een bedenkelijk nivo, niet allemaal!
  Er was een wedstrijd beloofd tegen op een topclub en dan denk ik niet aan FC L?hnen (al was dat al beter geweest tov de relatie met die stad), maar aan topclub Uit Engeland/Spanje of Italië.
  Wie heeft dit bedacht? mijn tip voor die mensen: ga weer naar school of neem een cursus hoe je een evenement organiseerd wat gebaseerd is op wat mensen willen. Dit had voor veel en veel minder geld gekunt en dan was er nog meer animo geweest ook.
  Zielig voor de mensen die gehaald zijn want ’s middags zijn er al activiteiten opgebroken omdat er gewoon geen mens was. Ondanks dat het op Weblog stond was de advertising denk ik ook niet helemaal optimaal. Er was te veel surpise omheen, ze hadden duidelijker moeten zijn. De voetbalsupporters waren er niet omdat er geen wedstrijd was en de “gewone” mensen waren er niet omdat die dachten dat het wel voor de voetbal was.
  Gisteravond heb ik heel veel mensen gesproken die het maar raar vonden dat ik niet naar de opning van het stadion was. Uitegelgd dat er niets van voetbal was en er was niemand van de vele mensen die ik gesproken heb die wist wat er wel kwam. Daar ligt de denkfout, denk ik, maar ja wie ben ik? Een voetbal supporter die nog steeds op die leuke topwedstrijd zit te wachten waarbij het stadion kolkt en wordt afgesloten met een schitterend vuurwerk en het uit volle borst gezongen: “Ik ben een Zwollenaar”. Dan is voor mij het stadion geopend!


  ⚠️ Meld

 15. HAN

  Duidelijk verhaal hetgeen ik onderschrijf.

  Ook ik was er nl s’middags even, in het kader van “Nu we er toch zijn !”, maar verder alleen maar rode hesjes van de beveiliging.

  PS. Wees niet al te scherp in je kritiek hier, anders loop je kans dat je met de ‘spelregels’ van WZ geconfronteerd wordt.


  ⚠️ Meld

 16. opening stadion
  De mensen hadden beter voorgelicht moeten worden,
  fc Zwolle had niets met het hele gebeuren te maken, dit ging uit van de projectontwikkelaar. Ik en met mij velen vonden het een indrukwekkende schouwspel.
  Alleen jammer dat een groepje gepeupel het zo nodig vond om overal doorheen te bléren


  ⚠️ Meld

 17. Stadion kunnen 10.000 mensen in?
  Helft van het stadion kon je niet zitten. (podium o.i.d) Blijft 5000.
  Daarvan was zeker de helft weer niet gevuld. Dus maximaal 2000 bezoekers en dan reken ik denk ik ruim….

  Kom er bij elke thuiswedstrijd van onze FC en dan zitten er beduidend meer. Ik denk dat ze het aantal opgevraagde kaarten geteld hebben. Die waren wel heel eenvoudig te bestellen zonder kosten. Lang niet iedereen is gekomen.


  ⚠️ Meld

 18. Ik had gistermorgen nog een kaartje gereserveerd via internet maar heb geen mail doorgestuurd gekregen. Slecht , zeker als ik lees dat het helemaal niet vol was


  ⚠️ Meld

 19. @ Bob, dat vraag ik mezelf ook af….over A.Wink. Hier gaf Wichert info over haar. Op de topic met foto’s erbij. We komen ook nog uit dezelfde wijk (alledrie). Maar goed nieuw-Westenholte is toch anders he 😉 Dus nee, ken haar niet. Wel haar zusje (denk ik). Leuke meid.


  ⚠️ Meld

 20. naam stadion
  Ik ben gisteravond geweest. Het was een leuk afwisselend programma. Ik vond niet alles leuk, maar voor iedereen zat er wel wat tussen. Vooral de lasershow was cool.

  Maar ik ben het met Han eens, een openingswedstrijd hoort bij een opening van een voetbalstadion.

  Wat is de naam van het stadion nu eigenlijk? Wok Stadion?


  ⚠️ Meld

 21. wie heeft deze aanfluiting eigenlijk bedacht ? de stadionontwikkelaar ??? na alles wat er te doen is geweest over dit stadion is het ronduit schandalig dat de toegang niet gewoon gratis was, dan had het in elk geval eens vol gezeten.


  ⚠️ Meld

 22. @Stadshagen,
  antwoord op jouw vraag v.w.b. de naam van het nieuwe “stadion”:
  De bunker
  De Zwolfschanze
  Het grijze einde
  Van Vliet Dome
  Het Regterschot Misschot
  Tranen Arena

  Zijn er lezers die betere benamingen hebben voor dit grijze misbaksel wil ik ze graag horen.

  @Han,
  Weet jij misschien al iets meer over de beloofde openingswedstrijd?


  ⚠️ Meld

 23. @stadhagen, het was niet alleen de opening van het voetbal gedeelte van het stadion, doch van alles het is tegenwoordig multi functioneel te gebruiken.  ⚠️ Meld

 24. Ik vond de opening maar een aanfluiting! Ik had er serieus meer van verwacht. Een enorm podium op 60 meter afstand waar je niks op kon zien. Ik zat de hele tijd maar naar het scherm te kijken. Alleen Jan Vayne en de Slagerij waren de betere artiesten. Rachel en Lisa??? Dan liever Harm Wolters die woont tenminste nog in Zwolle. 4000 mensen aanwezig… ik dacht meer iets van 2000. Applaus van een bandje… het leek de egels wel met hun vuurwerk op een bandje.

  Ik had liever een podium op de middenstip zodat je overal goed zicht had op de artiest. Daarna een openingswedstrijd tegen een topclub, zodat er tenminste mensen op af komen en afsluitend een vuurwerkshow met een hard “Ik ben een Zwollenaar”.

  Ik had “VIP-kaartjes” via de weblog gewonnen maar dat stelde ook niet veel voor. Geen gratis drankje kon er van af. Sfeerloos ontvangst (loopt u maar door naar de 1e verdieping :'(). Behalve dat je een kijkje mocht nemen op de hoofdtribune had ik liever op de ME-tribune gezeten.


  ⚠️ Meld

 25. Nee ik weet niets over een openingswedstrijd en daar wordt ook niets meer over gezegd. Zelf denk ik dat we dan 20 september maar moeten aangrijpen als openingswedstrijd;)


  ⚠️ Meld

 26. ik vermoed dat behalve de slechte promotie, het bestellen van kaarten via internet ook een drempel is geweest. Als ze de kaartverdeling ook nog via winkels oid hadden gedaan was er wel meer volk geweest!
  Iets meer aktie op het veld had wel gemogen, tevens: geen vuurwerk?!?!?
  Lasershow was wel gaaf, ook het optreden van Jan Vayne samen met een DJ, hij speelde live met de house/dance muziek mee. Leuk idee!
  Waarom geen 11-tal op het veld maar alleen de aanvoerder??
  Misschien had showband Jubal nog wat kunnen doen?
  Harm Wolters erbij, met zijn versie van “ik ben een Zwollenaar”…. de show had dus wat beter gekund met meer vulling.
  ik schat ook iets van 2000 man, of iets eronder.
  We stonden wel lekker droog tijdens de regen 😀


  ⚠️ Meld

 27. Bij referenda zit je altijd met de interpretatie van de vraagstelling. Volgens mij was die vraagstelling destijds niet zo gelukkig. Persoonlijk ben ik blij voor de club met dit stadion. Geweldige oplossing; alles wat eronder zit. Jammer van alle tegenslagen en tegenwerkers (niet in de laatste plaats uit het landelijke Berkum), maar er staat wel wat.

  Tuurlijk is er van alles op af te dingen, maar overal is wel wat op af te dingen. Bovendien kon de FC niet eens nog 10 jaar fatsoenlijk door met het verouderde stadion.


  ⚠️ Meld

 28. Zwolle heeft zich niet uitgesproken tegen het stadion middels een referendum , maar tegen het aantal speelplaatsen in het casino in het stadion .

  Aan het feit dat er nu nog mensen zijn die denken dat er tegen het stadion werd gestemt kun je zien dat het toendertijd met de berichtgeving te weinig is aangegeven waarvoor of tegen er eigenlijk werd gestemd .

  Er zullen natuurlijk ook mensen zijn die dachten , door het casinoplan te dwarsbomen , indirect het hele stadion niet door te laten gaan .
  Gelukkig is het niet zover gekomen .


  ⚠️ Meld

 29. Laat de volgende keer die lui van de mommerie iets organiseren. Die weten hoe je publiek moet vermaken!!
  Iedere Carnavalsmaandag weer spektakel! 😉


  ⚠️ Meld

 30. Zwolle heeft zich niet uitgesproken tegen het stadion middels een referendum , maar tegen het aantal speelplaatsen in het casino in het stadion .

  Precies! Kun je nagaan hoe ‘gevaarlijk’ een referendum kan zijn als je het doel verkeerd uitlegd richting bevolking. Ik denk dat 75% destijds gedacht heeft dat ze tegen het stadion stemden i.p.v. tegen het plaatsen van extra gokkasten in het casino in het stadion. Daarom scoort Wilders ook zo goed, die roept een aantal extreme zaken en dat blijft hangen bij de mensen, hoe hij denkt over b.v. het begrotingstekort weten de meesten niet. (dat weet hij denk ik zelf ook niet)


  ⚠️ Meld

 31. Ik ben blij dat ik niet enige ben die het ”niet snapt” zoals in de topic aankondiging van dit evenment. Wel grappig dat nu veel meer mensen zeggen ja maar bij een opening van een voetbal stadion hoort een voetbalwedstrijd…..:D


  ⚠️ Meld

 32. opening stadion complex Zwolle
  Na alle reacties te hebben gelezen het volgende;
  Ik was aanwezig bij de liveshow en ik vond het prachtig!
  Het podium had nooit op de middenstip kunnen staan, je mag toch niet zomaar zoiets groot op het veld plaatsen. Ooit gedacht aan het feit dat het veld dan kan beschadigen?
  Ik denk dat er daarom ook zo’n groot scherm hing, en via dat scherm was alles zeer goed te zien.
  De lasershow was heel mooi, ook de optredens waren goed. Voor iedereen zat er iets bij ter vermaak.

  Het was de opening van het stadion complex Zwolle. Niet de opening van FC Zwolle, dat is al geweest enkele weken geleden. Daar was ik ook bij, ik moet zeggen dat FC Zwolle toen de gelegenheid had om te knallen!
  Het stadion complex Zwolle is veel meer dan alleen voetbal.

  Als je niet op de hoogte bent van alles dan kun je niet zomaar kritiek geven. Maar goed Nederlanders zijn goed in klagen en zeuren, en Zwollenaren al helemaal. De kaarten waren zelfs gratis….

  Een beloofde voetbalwedstrijd had moeten plaatsvinden tijdens de opening van FC Zwolle en niet afgelopen zaterdag, vind ik.

  Ik heb om 8uur nog een kaart kunnen afhalen bij de hoofdingang, dat stond op de website. Dus er was zeker nog een mogelijkheid om aan kaarten te komen.

  .


  ⚠️ Meld

 33. kaarten live show
  Ik heb mn kaarten opgehaald bij de Primera…Dus er was een winkel/afhaalpunt als je niet via de site wou bestellen. Dat stond op de website van het stadion.

  Het kon dus wel..


  ⚠️ Meld

 34. @Natascha, uit welke hoek komt Wtje denk je? Regsterschot/Van Vliet/of een ander die zijn zakken goed heeft gevuld met deze grijze aanfluiting.
  Hoezo preken voor eigen parochie, niet serieus te nemen deze nep-reactie.
  😀


  ⚠️ Meld

 35. Die bedoel ik zeker, maar dit jaar was het de eerste keer in het gloednieuwe stadion, daar refereer ik naar!
  Maakt ook allemaal niet uit, het is jammer dat men zoveel kritiek heeft op iets wat naar mijn mening super was!


  ⚠️ Meld

 36. Een nieuw stadion moest er zeker komen maar de manier waarop die er nu staat daar kots als zwollenaar toch van.Ik ben bang dat de verkeerde mensen veel geld aan dit betonproject hebben verdiend.Als voetbalstadion is het een betonnenbak wat totaal geen sfeer uistraald.Ok de omloop en het supporterscafe daargelaten maar rond om het stadion is het een dooie boel.hopelijk word hier nog wat aan gedaan.bijv: een groot logo, blauw licht,vlaggen,kraampjes eten/drinken/supportersartikelen(shop is te klein en straalt niks uit)reclameborden etc. Dan de winkels.nu nog leuk en aaridg maar ook die zullen naar enkele jaren zien dat dit totaal geen meerwaarde heeft.een speelgoedwinkel waar het nieuwtje vanaf is en niemand meer naar toe gaat omdat je in je eigen wijk en stad deze dngen ook kan krijgen.Een wok restaurant die het alleen goed zal doen tijdens wedstrijden.een casino waar de rek al uit is en ga zo maar door.Het hotel zal het overleven want die is voor de helft al afgehuurd door het ziekenhuis.al met al een geldverslindend stadion.De FC gaat het hierin nog erg moeilijk krijgen want zelfs de catering hebben ze niet meer in eigen hand.een leuk sponsor bedrag er voor terug maar dat is een lachtertje vergeleken wat je er zelf uit had kunnen halen.Hopelijk zie ik het helemaal verkeerd maar ben er bang voor.


  ⚠️ Meld

 37. Dramatische opening !!!
  Het was een gemiste kans voor Zwolle, een drama van een vertoning. Nietszeggende artiesten, een podium waarbij je een verrekijker nodig had. Nee degene die dit heeft geregeld is volledig de weg kwijt. Een presentatrice die zo dom is als het achtereind van een varken, die nog niet eens weet hoe dat ding heet waar al die mensen buiten op zitten (juist een tribune noem je dit) en de naam van de burgemeester niet eens in een keer goed kan zeggen.
  De artiesten hadden geen enkele feeling met het publiek, wat wil je ook als je op 60 meter afstand staat. En dan de opening, een druk op de knop en 15 minuten moeten luisteren naar o.a. van Vliet. Een drama eerste klas.

  Hoe had het wel gemoeten;

  Een open podium op de middencirkel met uitlopen naar Noord en Zuid
  Optredens van Guus Meeuwis, Jan Smit, Jan Vayne, Opgezwolle en Harm Wolters.
  Het officiele gedeelte (opening) gepaard gaande met spektakel en vuurwerk.
  Ook de mensen die via internet een kaart hadden laten plaatsnemen op de hoofdtribune (zijkanten)
  In het midden van het programma een voetbalwedstrijd tussen Fc zwolle en een gerenomeerde tegenstander zoals was beloofd.

  Het zou dan een avond worden waar nog jaren over nagepraat zou worden, maar helaas niets van dat.

  Waar is trouwens aan de voorkant van dat prachtige stadion het logo van FC Zwolle? En waarom waren die grijze muren nog niet geverfd ?  ⚠️ Meld

 38. @Ratje , als gewoon supporter krijg jij echt geen plaatsje bij het raam van het wok restaurant hoor.
  De Zwolse sponsoren zoals deze volgevreten heren zichzelf noemen hebben wel zo slim tijdens de wedstrijden deze plekjes voor zichzelf gereserveerd.
  Jij als plebssupporter mag naar het supportershome maar als je daar geen lid van bent wordt je ook daar naar je moer gestuurd.
  Forza Zwolle julu julu julu>:(


  ⚠️ Meld

 39. @Larry, niet zo negatief zeg!
  Zoals die jochies al zo treffend zeiden “er is genoeg plek” ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha X 1000.;D


  ⚠️ Meld

 40. Waarom was je daar dan aanwezig ik snap dan werkelijk niet wat je daar nog doet .

  En van luid boegeroep heb ik niet zoveel gehoord .

  Maar ja positiviteit en larry gaan niet echt samen.

  Dat is al jaren zo


  ⚠️ Meld

 41. toen van vliet er nog was zat er nog enige structuur in de club maar die is nu ver te zoeken, nee van vliet heeft het in mijn ogen nog niet zo slecht gedaan.


  ⚠️ Meld

 42. Ach, zulke mensen als knol heb je overal. Is van dat volk dat als zgn “goed trainert” na 5 wedstrijden tegen de voorzittert zegt: “Beste voorzitter moet die trainert er niet uit, hij presteert zo slecht en ik ben veel beter”.


  ⚠️ Meld

 43. Aan degene die zichzelf @larry noemt,
  ik weet dat larry erheen ging omdat zijn dochter dat graag wilde, maar die vond er ook geen kloten aan hahahahahahahahahahah:D


  ⚠️ Meld

 44. maar dit jaar was het de eerste keer in het gloednieuwe stadion, daar refereer ik naar!

  Waar was vorig jaar dan de open dag?

  Bij Be Quick?
  Dan hebben ze 4 aardige tribunes, komt fcz er wat bekaaid af met maar 1 tribune.;);)


  ⚠️ Meld

 45. toen van vliet er nog was zat er nog enige structuur in de club maar die is nu ver te zoeken, nee van vliet heeft het in mijn ogen nog niet zo slecht gedaan

  De enige structuur onder vvlut was dat zijn positie ongenaakbaar was in de bestuurlijke ivoren toren.  ⚠️ Meld

 46. mooi dat larry met die video kwam, 1,5 man en een paardekop. wie heeft deze zooi nu moeten betalen en wie gooit die enorme aantallen bezoekers nu de media in ???


  ⚠️ Meld

 47. De opening was precies zoals vvlut het gewild had, veel vips en weinig “gewone” toeschouwers. Die mogen eigenlijk niet op de hoofdtribune zitten. Luisteren naar adviezen van supporters is er niet bij, want het moet niet te volks worden.


  ⚠️ Meld

 48. in een woord GEWELDIG
  Ik heb er zo van genoten zaterdag op de viptribune alleen stond de podium te ver weg. Jan Vayne speelde mooi samen met DJ Imad Jay de lasershow maakte het helemaal af. Lisa was goed Rachel was wat minder. Slagerij van Kampen mocht van mij wat harder maar ze gaven een hele mooie show dat water gaf een mooi effect. Alma Nieto grote klasse ik kreeg er gewoon kippenvel geweldig met die lasershow onder haar. Na afloop een after party.


  ⚠️ Meld

 49. Klasse Jeroen, het water-effect bij de slagerij was goed op diverse foto’s terug te zien. Zouden wij die

  DJ Imad Jay

  ergens van kunnen kennen?


  ⚠️ Meld

 50. Edwin: onder de VIP’s zaten vast ook aardig wat “Jan & Janneke’s met de pet”. Gezien dat topic hier met 4 gratis kaarten…

  Ach ja, die kaarten, had ze ook besteld, heb zelfs nog een bevestiging gekregen maar nooit geen kaartjes. Gezien het programma was dat ook helemaal niet erg.


  ⚠️ Meld

 51. heeft er al eens iemand gewokt in het stadion? ik ben een steamboat-fan pur-sang, maar het ziet er aan de buitenkant niet echt uitnodigend uit.


  ⚠️ Meld

 52. heeft er al eens iemand gewokt in het stadion? ik ben een steamboat-fan pur-sang, maar het ziet er aan de buitenkant niet echt uitnodigend uit.

  Wokvoer uit wokrestauranten smaakt naar van alles behalve waar het naar moet smaken.
  Dus een wokrestaurant is nooit uitnodigend!  ⚠️ Meld

 53. Zal ik er dan maar eens een paar positieve punten noemen?
  + Jan Vayne etaleerde zoals gewoon zijn uitzonderlijke muzikale kwaliteiten
  + Het (relatief onervaren) presentatieduo was op een paar kleine slippertjes na prima
  + Slagerij Van Kampen weet als altijd van wanten

  Negatieve punten zijn hierboven al genoemd, maar vooruit, nog een paar:
  – Onvriendelijke stewards
  – VIP’s die hun drankje moesten drinken uit plastic bekers
  – Geen hapjes in de VIP-ruimte

  Niet echt een uitnodigend visitekaartje voor de in het stadion aanwezige horecazaken…


  ⚠️ Meld

Reageer