Kunst & Cultuurrally tijdens Thorbeckegracht Festival

Zwolle – De Kick-off van het nieuwe culturele seizoen vindt zaterdag 12 september plaats op een prachtlocatie tijdens het Thorbeckegracht Festival. Odeon De Spiegel theaters en poppodium Hedon hebben de handen ineen geslagen en zijn verantwoordelijk voor de activiteiten op en rondom het podium op het Broerenkerkplein onder de noemer de Kunst & Cultuurrally.

Naast gevarieerde optredens voor jong en oud kun je je gedurende de dag laten inspireren door het aanbod van de culturele buren, kaarten kopen met een fikse, eenmalige korting voor veel programma’s bij Odeon De Spiegel theaters en Hedon, er is een mini kennismaking met The Melting Pot en de kids kunnen hun smoeltje laten inkleuren…

Start op het Broerenkerkplein is om 13.00 uur. Voor de kids is er een voorproefje op OEK de musical, over een meisje in een museum over hunebedbouwers. Daarna wordt het lachen met VET Kindercabaret! Aansluitend komen Speelman & Speelman de grote mensen aan het lachen maken en dan is het tijd voor muziek. Alex Roeka komt met zijn band liedjes zingen uit zijn nieuwe programma ‘Beet van Liefde’. Rootspop / Indierockers The Horse Company is DE kwaliteitsband uit Zwolle en de prachtige pop/rockliedjes van Bettie Serveert is een meer dan mooie afsluiter van de Kunst & Cultuurrally. En dat allemaal voor niets, want de toegang is gratis! En het wordt nog leuker, want de artiesten zijn later in het seizoen bij Odeon De Spiegel theaters of Hedon te bewonderen. 

Tijdschema: 13.00 – 13.20 uur OEK de musical13.35 – 14.00 uur VET Kindercabaret14.30 – 15.00 uur Speelman en Speelman15.30 – 16.30 uur Alex Roeka en band17.00 – 18.00 uur The Horse Company18.30 – 19.30 uur Bettie Serveert Het Thorbeckegracht is de feestelijke opening van het culturele seizoen in Zwolle. En bij een feest horen cadeautjes. Daarom geven Odeon De Spiegel theaters en Hedon eenmalig fikse kortingen op een groot aantal voorstellingen en concerten. Deze zeer gunstige aanbiedingen gelden alleen voor kaarten die worden gekocht tussen 13:00 en 19:30 uur bij de culturele bus op het Broerenkerkplein tijdens de Kunst & Cultuurrally op het festival. Kortingen variëren van € 5,00 tot zelfs € 12,50 per kaart!

horsecompanyby_bulletray.jpg
Horsecompany by Bulletray

9100312_vetkindercabaret_fotograaf_jennet_sintenie.jpg
Vet Kindercabaret

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer