Musical-, dans- en muziekcursussen bij Muzerie

Zwolle – Vanaf half september starten er weer nieuwe musical-, dans- en muziekcursussen voor kinderen,  jongeren en volwassenen in diverse wijken in Zwolle. Je bent niet snel te jong óf te oud om te dansen.

Kinderen vanaf twee jaar kunnen op een speelse manier kennis maken met beweging en expressie in de cursus peuterdans. Voor kinderen op de basisschool zijn er cursussen kinderdans en klassiek ballet. Jongeren en volwassenen kunnen  bij de Muzerie ook klassiek ballet volgen, maar kunnen ook meedansen in de cursussen breakdance, jazzdance, flamenco en moderne dans. Kinderen en jongeren die van zingen, dansen én toneel spelen houden kunnen de toneelspotlights opzoeken in de musicalklassen. De kinderklassen gaan aan de slag met de Musicals ‘Peter  Pan’ en ‘Jungle Book’ en de jongerenklas maakt samen een verhaal, waarin we ‘stoere’ scènes afwisselen met dans en zang. Van rap tot hiphop en van ballet tot pop! Word jij de nieuwe musicalster uit Zwolle?

Muziek Vanaf hun 4e t/m 23e levensmaand kunnen kinderen, samen met hun ouders, muziek ervaren in de cursus Muziek op schoot.  Als je wat ouder bent dan kun je op een speelse manier muziek  maken in muziek met peuters, spelen met muziek en basisjaar muziek. Kinderen die graag samen zingen kunnen dat naar hartelust doen in het kinderkoor en zowel kinderen, jongeren en volwassenen kunnen samen musiceren in een van onze orkesten en ensembles.  

Als je je nu inschrijft dan is de 1e les is een vrijblijvende proefles. Vermeld dan duidelijk ‘proefles’ op het inschrijfformulier. Een aantal cursussen worden gegeven in Stadshagen, Zwolle zuid, Assendorp, Wipstrik en in de Zwolse binnenstad. Kijk voor de lesgegevens en een inschrijfformulier op website www.muzerie.nl.

Artikel delen:

Reageer