WRZV De Boog start het nieuwe voetbalseizoen

Zwolle – Op zaterdag 5 september a.s. wordt in de WRZV-hallen het Wezo Groep Zaalvoetbaltoernooi gespeeld, een initiatief van WRZV De Boog en Wezo Groep bv. Het Wezo Groep Zaalvoetbaltoernooi begint om 10.00 uur in de WRZV-hallen en de laatste wedstrijden worden voor 15.00 uur gespeeld. Iedereen is van harte uitgenodigd om de teams toe te juichen en kennis te maken met het zaalvoetballen voor gehandicapten.
 
Wezo Groep bv is een sociale werkvoorziening voor mensen met een beperking in Zwolle. De komende jaren zal Wezo Groep bv met dit starttoernooi ondersteuning bieden aan WRZV De Boog. Naast de teams van WRZV De Boog, neemt ook Wezo Groep bv met een eigen team deel aan dit toernooi en een aantal teams van sociale werkvoorzieningen uit de regio. Er wordt gespeeld op verschillende niveau’s, waardoor iedere speler/speelster kan voetballen naar eigen mogelijkheden. Aan dit Wezo Groep Zaalvoetbaltoernooi doen ook vijf jeugdteams mee, waarvan twee uit Zwolle.

Het Wezo Groep Zaalvoetbaltoernooi is tevens de start van het nieuwe voetbalseizoen van WRZV De Boog. Donderdag 3 september start de training van het gehandicaptenvoetbal in de WRZV – hallen in Zwolle. De aanvang van deze wekelijkse training is om 18.30 uur en duurt tot 19.30 uur. De wedstrijden vinden om de twee of drie weken op zaterdagochtenden plaats in de WRZV-hallen. De spelers zijn verdeeld over 18 teams die voetballen op verschillende niveau’s.Sinds vorig seizoen wordt tegelijkertijd getraind in beide hallen. Hierdoor kunnen de spelers nog beter op hun eigen niveau spelen en trainen en is er nog meer ruimte en spelplezier. 

WRZV De Boog is de zaalvoetbalvereniging in Zwolle voor voetballers met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. WRZV De Boog bestaat inmiddels 21 jaar en er voetballen meer dan 150 jongeren met een beperking. Voetballers of voetbalsters met een lichamelijke en / of verstandelijke beperking vanaf 6 jaar tot ongeveer 60 jaar die belangstelling hebben om te voetballen bij WRZV De Boog kunnen contact opnemen met Bert Klaassen, voorzitter WRZV De Boog telefoon (038) 466 00 41. Zie ook de website: http://www.wrzvdeboog.nl/

Artikel delen:

Reageer