Inlooptraining G-hockey bij ZMHC

Zwolle – ZMHC organiseert een inlooptraining voor kinderen en jong volwassenen met een beperking op 5 september van11 tot 12 uur bij ZMHC op het ‘Minikaantje’ veld. Wil je kennismaken met G-hockey? Meld je aan en neem sportschoenen en sportkleding mee. ZMHC zorgt voor de sticks, de ballen, de keeper en drinken na afloop. Voor ouders/begeleiders is er koffie met cake.

ZMHC biedt sinds een jaar G-hockey aan voor kinderen en jong volwassenen, die door hun beperking niet mee kunnen doen in een regulier sportteam. Op dit moment richt ZMHC zich op kinderen en jong volwassenen die niet rolstoel afhankelijk zijn. G-Hockey is snel te leren en een leuke sport voor iedereen die een stick kan vasthouden, voldoende mobiel is (niet rolstoelafhankelijk), aanwijzingen kan opvolgen en in een groep kan functioneren.

De training wordt geleid door leden van de club die daarvoor door de Hockeybond zijn opgeleid. Tijdens de training wordt uiteraard rekening gehouden met de beperkingen en wordt individuele begeleiding gegeven waar dat nodig is.

Aanmeldingen voor de inlooptraining kan bij Mariette van Lankveld (038) 452 77 54. Het adres van ZMHC is Haersterveerweg 2. Meer informatie is te vinden op de website http://www.zmhc.nl/.

Artikel delen:

Reageer