Man mishandeld door ex-partner

Zwolle – Een 35-jarige man uit Zwolle deed woensdag 2 september aangifte van mishandeling. Hij werd in een supermarkt aan de Vechtstraat aangevallen door zijn 23-jarige ex-partner uit Zwolle met wie hij al enige tijd in onmin leeft.

De man verklaarde dat hij in zijn gezicht was geslagen en gespuugd en tegen zijn knie was geschopt. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. oké
  Ik vind het super goed dat deze man aangifte heeft gedaan. Er blijken veel mannen mishandeld worden door vrouwen zowel geestelijk als lichamelijk. Vaak schamen mannen zich om hiervoor aangifte te doen!!!
  Goede zaak!

  groetjes van een vrouw


  ⚠️ Meld

 2. Wie zegt er dat deze man door een vrouw mishandeld is?

  Sterker nog: juist omdat “ex-partner” in plaats van “ex-vriendin” gebruikt wordt denk ik dat de partner ook een man betreft.
  Evengoed altijd goed om aangifte te doen.


  ⚠️ Meld

 3. dit is niet zomaar wat. excessief geweld tegen partners komt tegenwoordig helaas steeds vaker voor. grote klasse dat deze man aangifte heeft gedaan van deze brute aanval. hier is lef voor nodig, temeer omdat er nog steeds lacherig wordt gedaan over dit ondergeschoven kindje van de maatschappelijke sector.


  ⚠️ Meld

Reageer