Reacties 8
 1. goede actie van de politie moeten ze vaker doen de meeste fietsers hebben niet door dat ze een gevaar op de weg zijn door zonder licht te rijden en tegenwoordig heb je verlichting op batterij dus geen lastige dynamo op je voorwiel


  ⚠️ Meld

 2. Zeker een goede actie Ans! Dat gezeur van:”Het is toch mijn eigen verantwoordelijkheid!” en “De politie moet boeven gaan vangen!” Wie is er de sjaak als zo’n fietser aangereden wordt omdat ie niet zichtbaar is?!? Juist! De automobilist!

  Is het niet juridisch gezien, dan is het gewoon ontzettend vervelend om iemand aan te rijden lijkt me zo….dan maakt het niet uit waar de schuld ligt.


  ⚠️ Meld

 3. Admin heeft eigenlijk wel gelijk. Denk dat deze 2 posts hier meer op hun plaats zijn:

  Dan doe ik mijn raampje open roep ze wat grofs toe en dan schrikken zij weer, staan we weer quitte.
  Door Zwolleeder, op 3 september 2009 om 23:21 +1 …
  ———-
  Strakke oplossing Zwolleeder. Hoewel ik de kids gisteravond EN vanmorgen gewaarschuwd heb dat ze een bekeuring zelf moeten betalen. Terwijl wij de verlichting betalen als ze die ophalen en indien nodig zelfs laten installeren….zo’n zwart steuntje.

  Waarom deelt de pliesie hier ook geen geel uit? gewoon grote A3 lappen steving geel papier in kleine stukkies snijden….1000 ofzo. Uitdelen als ze er wel 1 aanhouden en zeggen: “Er staat expres nixxx op, mag je zelf invullen. Geef maar aan je opvoeder, of hou zelf als je verlichting moet betalen. Weggooien mag ook. Maar ik noteer wel je id nr (of misschien beter framenr.) als je weer wordt aangehouden en het is niet ok, volgt een bekeuring”.?
  Door dick, op 4 september 2009 om 08:48


  ⚠️ Meld

 4. Ok, maar dan krijgen ze de volgende keer dus ROOD. Een gewaarschuwd mens telt voor 2; vind dat die jonge kids en vooral hun opvoeders best eerst gewaarschuwd mogen worden. Weet je hoe de bekeuring zich tot hun zakgeld verhoudt Plantje?

  Als mijn kind met geel thuis kwam, of het zei….reken maar dat de verlichting dan de volgende dag in orde was.

  Trouwens tellen alle batterijenlichies, overal gedragen, als deugdelijke verlichting?


  ⚠️ Meld

Reageer