Open Dag nieuwbouwwoningen Muziekwijk

Zwolle – Projectteam Holtenbroek 1 (samenwerking tussen de woningcorporaties SWZ en deltaWonen) houdt op zaterdag 12 september van 11.00 tot 14.00 uur Open Dag in de modelwoning van Stradivarius in de Muziekwijk in Zwolle. Ook de naastgelegen eengezinswoningen genaamd Amati zijn te bezichtigen.

Aan de rand van de binnenstad en aan het Zwarte Water wordt het appartementengebouw Stradivarius ontwikkeld, op de hoek van de Obrechtstraat en Klooienberglaan, als onderdeel van de geliefde Muziekwijk. In april 2008 startte de verkoop van de 26 appartementen van Stradivarius en de 7 naastgelegen eengezinswoningen Amati. Toen kwam de economische crisis waardoor de verkoop van de appartementen niet erg snel verliep. Veel potentiële kopers haakten op het laatst af uit angst hun huidige woning niet tijdig te kunnen verkopen. Reden voor Projectteam Holtenbroek 1 om deze zomer te starten met een nieuwe verkoopcampagne. De woningen zijn inmiddels te bezichtigen, er is een modelwoning en de prijzen van de appartementen en de eengezinswoningen zijn aanzienlijk verlaagd. Dat resulteerde gelijk in het aantrekken van de verkoop. Op dit moment zijn er 5 woningen verkocht en 3 onder optie (van de in totaal 33 woningen), zonder dat er een advertentie geplaatst is.

Eddy Veenstra, directeur SWZ, en Evert Leideman, directeur deltaWonen over de aantrekkende verkoop: “Potentiële kopers zien nu hoe mooi de woningen zijn geworden. Dat is toch wel anders dan het kopen van een woning vanuit een brochure. Dergelijke ruime appartementen en eengezinswoningen (120 m² tot ongeveer 200 m² voor de penthouses), zo dichtbij de binnenstad van Zwolle, worden de komende tijd niet meer gebouwd. En natuurlijk speelt het ook een rol dat we de prijs aanzienlijk hebben verlaagd. Bovendien worden de woningen dit jaar al opgeleverd.”  Reden om Stradivarius en Amati opnieuw in het zonnetje te zetten, met een Open Dag op zaterdag 12 september, tussen 11.00 en 14.00 uur.

De ingerichte modelwoning op de vierde verdieping staat dan open voor potentiële kopers. Op de bovenste verdieping van het penthouse kunnen ze genieten van een prachtig uitzicht over het Zwarte Water. Meer informatie is te vinden op www.muziekwijkzwolle.nl

  • Projectteam Holtenbroek 1 is een samenwerkingsverband tussen de woningcorporaties SWZ en deltaWonen.
Artikel delen:

Reageer