Afscheid wethouder Gerard van Dooremolen

Zwolle – Na elf jaar wethouder in Zwolle te zijn geweest heeft Gerard van Dooremolen besloten de Zwolse politiek te verlaten. Hij verruilt de politiek voor iets geheel nieuws: het opzetten en beheren van een camping in het Zwarte Woud in Duitsland. De bijzondere raadsvergadering en afscheidsreceptie vonden vandaag plaats in het stadhuis.

04-09-2009_afscheid_gerard_van_dooremolen_01.jpg

“Deze kans konden mijn vrouw en ik niet voorbij laten gaan. Hoewel de definitieve handtekening nog niet onder het contract staat, vind ik dat de gemeente recht heeft op duidelijkheid. Maar het was geen makkelijke beslissing. Ik heb me altijd met veel plezier ingezet voor de stad en het wethouderschap als iets bijzonders ervaren.” Gerard van Dooremolen begon zijn politieke carrière in 1998 door voor het CDA zitting te nemen in de Zwolse gemeenteraad. Na een half jaar volgde hij toenmalig wethouder Frans van der Vegte op. Daarvoor was hij werkzaam in de jeugdhulpverlening.

04-09-2009_afscheid_gerard_van_dooremolen_06.jpg

04-09-2009_afscheid_gerard_van_dooremolen_03.jpg

04-09-2009_afscheid_gerard_van_dooremolen_08.jpg

Artikel delen:
Reacties 9
  1. Ja hij gaat er tussen uit van Doorenmolen maar als ik het goed heb laat hij de stad achter met die verschrikkelijke kubus die naast het oude flevogebouw wordt neergezet.Daar was het merendeel van de zwolse gemeenschap op tegen ,dus hij mag wat mij betreft in volle snelheid vertrekken en had geen afscheids receptie moeten hebben van het gemeenschapsgeld.


    ⚠️ Meld

  2. afscheid van Dhr van Doorenmolen.
    Veel succes in het Schwarzwald. Het was altijd leuk en fijn om
    met U onderweg te zijn.
    Groetjes van die Limburgse taxi-chauffeur.


    ⚠️ Meld

Reageer