Verstoring openbare orde

Zwolle – Agenten hebben in de nacht van zaterdag 5 op zondag 6 september een 26-jarige Zwollenaar aangehouden voor het verstoren van de openbare orde.

 

Politieberichten.jpg 

De politie kreeg een melding dat er een vechtpartij was geweest en één van de personen nog rond liep in de Voorstraat. De man liep te schreeuwen en daagde andere horecabezoekers uit om met hem te vechten. Agenten hebben de man aangehouden en meegenomen naar het bureau.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. verdieping liep met twee vriendinnen over de grote markt gisterenavond en het viel mij op dat er een aantal groepen ongure types samenschoolden rondom het oude politiebureau tegenover de donald. een boel geschreeuw naar omstanders en ik moet zeggen dat er een onaangename sfeer hing edoch de avond in de hetebrij maakte alles goed.


  ⚠️ Meld

 2. Als je verdorie met 2 vriendinnen loopt “verdieping”, waarom ga je dan met 2 lelijke kerels en een paar veel te hoge hoeden op de aviator 😮

  Bij Elles is het idd altijd goed langskomen, bovendien vind ik dat andere meisje achter de bar ook heel vriendelijk. En die waard natuurlijk. Maar uh waar ging het nou precies over, want “ongure types” is te algemeen.


  ⚠️ Meld

 3. Zomaar even gegoogled…

  definities van onguur:

  schrikwekkend, sinister, akelig, bars, gemeen, louche, misdadig, nors, ruw

  afschuwelijk -angstaanjagend -donker -dubieus -duister -glibberig -griezelig -grimmig -louche -luguber -obscuur -on- plus guur -onbetrouwbaar -slecht -verdacht -verschrikkelijk -wreed -sinister -schrikwekkend -ruw en gemeen -ruw -ongunstig bekend -onappetijtelijk -omkoopbaar -lam -laaghartig -gemeen -eng -ellen

  Volgens mij is onguur een eigenschap die we allemaal hebben, de een wat in sterkere mate dan de ander. De mate van onguurheid hangt in dat geval af van de aanschouwer die het beoordeeld.
  Inderdaad, vrij algemeen dus.
  Neemt niet weg dat ik de afsluiter van verdieping een goede vind: Een plezieriger alternatief zoeken, lijkt me een prima optie;)


  ⚠️ Meld

Reageer