Presentatie selectie FC Zwolle

Zwolle – Dinsdagmiddag poseerde de selectie van FC Zwolle voor de aanwezige pers. De presentatie, die al eerder plaats had gevonden, werd overgedaan omdat er destijd geen sponsors op de kleding vermeld stonden. Ook zijn de aanwinsten Lopes en Slot aan de selectiefoto toegevoegd.

08-09-2009_spelerspresentatie_fc_zwolle__lin_duan_niet_aanwezig_2.jpg

Vanaf vrijdag 7 augustus 2009 prijken er twee nieuwe logo’s op het shirt van Betaald Voetbal Organisatie FC Zwolle. Bij thuiswedstrijden in het FC Zwolle stadion speelt de Zwolse Jupiler League Club met het logo van het Ronald McDonald Huis Zwolle op de voorkant van het shirt. Bij uitwedstrijden is de meest prominente plek gereserveerd voor de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). FC Zwolle is daarmee één van de eerste Nederlandse betaald voetbalclubs die expliciet voor het goede doel kiest. Het voeren van de logo’s van het Ronald McDonald Huis Zwolle en KiKa is mogelijk door een unieke constructie. Enerzijds dragen sponsoren indirect bij aan de inkomstenstroom van FC Zwolle, anderzijds ontvangen beide goede doelen volop exposure. FC Zwolle toont middels deze constructie haar betrokkenheid bij de maatschappij.

08-09-2009_spelerspresentatie_fc_zwolle_3.jpg
Cecilio Lopes

08-09-2009_spelerspresentatie_fc_zwolle_4.jpg
Arne Slot

08-09-2009_spelerspresentatie_fc_zwolle__lin_duan_niet_aanwezig_1.jpg

Artikel delen:
Reacties 17
  1. ik heb gehoord dat het een nieuwe aanwinst is bij de selectie van jan everse.

    de 18e jarige Robbin Hogekamp uit Ommen is transvervrij overgekomen uit de jeugd van Go ahead eagles.


    ⚠️ Meld

  2. Robin Hogekamp was er toevallig om een wedstrijd te regelen tussen OZC A1 tegen FC zwolle B1. Omdat Domungus er niet was moest hij even invallen. Straks wat photoshoppen en hij staat er niet meer op.


    ⚠️ Meld

Reageer