Overeenkomst voor satellietbad Windesheim

Zwolle – In het stadhuis van Zwolle aan het Grote Kerkplein werd woensdagmiddag door de gemeente Zwolle de samenwerkingovereenkomst ondertekend ten behoeve van een satellietbad op de Campus van Hogeschool Windesheim.

09-09-2009_ondertekening___stadhuis__janco_gnosse_2.jpg

In juni 2009 heeft het college het Programma van Eisen voor het nieuwe hoofdzwembad in concept vastgesteld en vroeg de raad voor de realisatie een investeringskrediet van 23,1 miljoen beschikbaar te stellen. Woensdag bekrachtigde wethouder J. Cnossen de samenwerking met Windesheim rondom het satellietbad. Verder is het college bereid medewerking te verlenen aan het particulier initiatief om in de wijk Stadshagen een instructiezwembad te realiseren. Naast het hoofdzwembad op bedrijventerrein De Vrolijkheid, aan het Rechterland bouwt hogeschool Windesheim op de Campus een kleiner zwembad. Dit ‘satellietbad’ biedt ruimte aan twee instructiebaden (25×12,5 en 20×10 meter), en een therapiebad (15×10 meter). Het bad heeft niet alleen een onderwijsfunctie, maar wordt ook opengesteld voor doelgroepzwemmen, instructiezwemmen, schoolzwemmen en banenzwemmen.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. nee het aabad gaat dicht het therapiebad bij het hanzebad ook en en personeel (7fte(7×36 uur werk)) wordt ontslagen het bad windesheim is bijna niet geopend voor banenzwemmen en kinderen kunnen er helemaal niet vrijzwemmen de verenigingen staan zonder zwemwater, daar gaat de gemeente zwolle weer geld pompen in een school die niets teruggeeft aan de bevolking, de wijken Aa-lander Holtenbroek Stadshagen Westenholte Dieze-oost en Dieze-west Berkum Wipstrik moeten naar Zwolle-zuid om te zwemmen BEDANKT GEMEENTERAAD let op volgend jaar zijn er weer verkiezingen!!!!!!!!!!!


    ⚠️ Meld

Reageer