Laatste plaatsen Deltion Fashion Gala

Zwolle – “Vrijdag 18 september a.s. is de nieuwe Deltion Campus in Zwolle het decor voor het grootste modespektakel van Noord Nederland!” Aan het woord is Aline Hofstee van Organisatiebureau Plan Effect. Plan Effect organiseert op vrijdag 18 september voor de tweede maal een exclusief Fashion Gala in de nieuwe Deltion Campus. Het unieke van het evenement is dat het de organisatie weer gelukt is om de exclusieve Haute Couture Première van de topcouturier van Nederland, Mart Visser, naar Zwolle te halen!

Ook met de kaartverkoop van het gala gaat het goed. “Het was best wel even spannend wat we zouden merken van de crisis ”, aldus Aline Hofstee “maar dat valt gelukkig erg mee. Het is mooi om te zien hoe dit evenement door het Zwolse bedrijfsleven en het Zwolse publiek is opgepakt. Alle bedrijfstafels zijn inmiddels verkocht en op dit moment verkopen we via onze website www.fashion-gala.nl de laatste tribunekaarten”.

Dit jaar tonen maar liefst twee couturiers hun collectie op het Deltion Fashion Gala. Allereerst natuurlijk Mart Visser, de top couturier van Nederland met zijn gewaagde creaties, dansende stoffen en unieke details. Een genot voor het oog. Maar er is ook veel aanstormend talent in Nederland dat garant staat voor prachtige creaties. Marika Houkes van Maraque Couture presenteert ook op het Fashion Gala haar nieuwste collectie. De mannequins zullen u een warme impressie geven van wat Maraque de komende herfst/winter voor u in petto heeft. Kleur, charme, uitbundigheid en hoge kwaliteit van de stoffen. Kortom: de vrouw mag gezien worden!

Het Fashion Gala begint met een modeshow van exclusieve regionale modezaken. De nieuwste modetrends van Rinsma Fashion Plaza, lingerie van Lajet, kimono’s van Nanda Wichers, brillen van Nico Brillen en de laatste haartrends verzorgd door Hair Plaza. Ook het Deltion College geeft acte-de-présence met hun mode-opleiding. Het belooft een feestelijke avond te worden met een exclusieve ontvangst, een fantastische modeshow en een spetterende afterparty tot in de kleine uurtjes! ”We hopen dat de gasten zich net als vorig jaar weer feestelijk kleden, dat versterkt het rode loper gevoel”, aldus Aline.

Kaarten kan men nu nog voor 50 euro bestellen via de website www.fashion-gala.nl. Op de website kan men verder ook alle informatie vinden over het programma.

Artikel delen:

Reageer