Het weer: droog

Zwolle – Vrijdag worden zonnige perioden afgewisseld door wolkenvelden. Met neerslag hoeven we geen rekening te houden. De onveranderde noordenwind blijft matig van kracht. Het kwik stijgt naar waarden rond 20 graden.

10-09-2009_weerfoto.jpg

Zaterdag heeft droog en zonnig weer voor ons in petto. Bij aanvang is het wel eerst bewolkt, maar al snel zal de zon de boventoon gaan voeren. Het weerbeeld vertoont dan grote overeenkomsten met de dag ervoor. De matige noorden tot noordoosten wind blijft dus ook intact. Zondag passeert een zwakke storing ons land. De dag vangt grijs en grauw aan en lokaal valt er wat regen of motregen. In de loop van de dag wordt het droog en breekt op veel plaatsen de zon door. De middagtemperatuur ligt rond 18 graden. Na het weekeinde zijn we niet verzekerd van droog en zonnig weer. Op veel neerslag hoeven we echter niet te rekenen. Vanaf woensdag lijkt de kans op regen echter wel toe te nemen.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Wijkboerderij de Klooienberg, Klooienberglaan in Holtenbroek. Het rode dak is de stal van de wijkboerderij.
    Is de Klooienberg al weer open? Een paar maanden geleden stond hier een bericht dat Travers er een zootje van maakte. Heb er daarna niets meer van vernomen


    ⚠️ Meld

Reageer