Culturele avond voor goed doel op Gasthuisplein

Zwolle – Er staat Zwolle een unieke en bijzondere avond te wachten.  De zomer zit er weer bijna op en wij bereiden ons in de rust na de zomerkermis, het stratenfestival en andere zomerse feesten voor op het feest van het najaar.

Racing4Charity presenteert op vrijdag 23 oktober 2009, in samenwerking met The Livingroom Zwolle, een culturele avond met een vertegenwoordiging van kunst en cultuur in haar meest uitgebreide vorm. Van beeldende kunst en livemuziek tot body-art en van lifestyle tot eten&drinken. Voor ieder wat wils is nog nooit zo letterlijk opgevat! Deze avond gaat niet alleen om de fun, de kunst en de mensen. Het gaat voornamelijk om het goede doel dat hiermee gesteund wordt: het realiseren van een drinkwaterput voor de bewoners van Mali in samenwerking met Oxfam Novib.

Racing4Charity zal op 7 november 2009 een persoonlijke uitdaging aangaan door in Amsterdam te vertrekken en via Dakar te reizen naar Mali om de opbrengsten van o.a. deze avond te overhandigen. Kijk voor meer informatie op www.racing4charity.nl.

Steun Racing4Charity, steun de live-artiesten en het Zwolse uitgaansleven en haar cultuur. We zien je op vrijdag 23 oktober in The Livingroom aan het Gasthuisplein!

Artikel delen:

Reageer